2777
2789

چند روزه با شوهرم قهرم یعنی در واقع اون با من قهره از اولش همش من منتشو میکشم هیچوقت حاضر نیست بیاد جلو چون دوسش دارم همیشه خودم برا آشتی کردن پیش قدم میشم اونم منو خیلی دوس داره ولی بخاطر غرورش هیچوقت نمیاد البته اگه واقعا عاشقم بود غرور براش مهم نبود...

من از یک ماه قبل کادوی ولنتاینشو خریدم براش میخام برا فردا کافه نزدیک خونمون میز رزرو کنم به خواهرش بگم یجوری بیارتش اونجا سوپرایزش کنم

بعد از یه طرف میخام راجب مشکلمونم باهاش حرف بزنم از یه طرف میگم شاید دوباره دعوامون بشه از یه طرفم میگم راجب مشکلمون حرف نزنم پر رو میشه

الان اول بین دوراهی اینکه اصلا سوپرایزش کنم یا نه

و بعد از اینکه رفتیم راجب مشکلمون که انقدر قهر نکنه و... حرف بزنم یا نه

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نکنم قهرمون خیلی طولانی میشه🥺💔

خوب بکن

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
پس شما هم اینکارو نکن شب که امد کادوشو بده و بگو کادورو گرفته بودم و شرمنده اش کن

نکردم 😅😅

اونم اصن به روی خودش نیاورد شامن درست کرده بودم گفت بیرون خوردم و خوابید

نه به نظرم قید سوپرایزو بزن

زدم

:(((

نمیدونم اگه نرم جلو کی قراره اشتی کنیم

الانم که ۲۶ بهمنه هم یازده ماهگیمون میشه هم ولنتاین

اره گیرای الکی

اشتباه دیگ نباید بری باید یاد بگیره توام غرور داری ی بار غرور تو میزاری زیر پا دوبار، سه بار، چهار بار دیگ چقد میتونی؟ تا اخر عمر میتونی؟تهش اون میمونه با غرورش