2777
2789
عنوان

برای ولنتاین کار کنم یا نه؟

100 بازدید | 3 پست

بچه با توجه به شرایط من نظر بدید شما بودید چکار میکردید

من ۱۳ ساله ازدواج کردم دو تا کوچولو هم دارم همسر خوب و همراهی هم دارم و رابطمون خیلی خوبه همیشه به مناسبتها اهمیت دادیم و همدیگرو خوشحال کردیم حالا بسته به موقعیت و شرایط هر زمانی گاهی کادو گرون قیمت بوده گاهی یه یادگاری معمولی گاهی گل و کیک و یه شام مورد علاقه بوده گاهی رستوران یا کافه

حالا یک شنبه ولنتاینه اول برنامم بود کادو نخرم بزارم برای روز مرد چون خرید رفتن الان برام سخته ولی یه شاخه گل بگیرم و کیک درست کنم ولی مسائلی پیش اومده اصلا دل و حوصله گل خریدن و کیک درست کردن ندارم پسرخالم فوت کرده دیروز هم هفتمش بود و یه مشکلی هم تو خانواده همسرم پیش اومده کلا اصلا حال و حوصله این جیزها ندارم به نظرتون اگر بی خیاله گل و کیک بشم فقط بوس و تبریک کافیه؟ شما باشید چکار میکنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.