2777
2789

دخترم ۳ ماهشه با شیرخودمو میخوره ولی حالا میخوام شیرخشکم بهش بدم چند روز یه بار بدم بهش کمی وزن بگیره کمکی بشه براش چه مارکی بگیرم ؟

راستی کمی هم بالا میاره نمیدونم‌میشه بگی رفلاکسه یا نه

عزیز میشه گزارش برام بزنی لغو کاربری بشم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سوپرامیل میدم وزن گیریش خداروشکر خوبه بیومیل پلاس و سوپرامیل از همه شیرا چرب تره اگه رفلاکس داره شیر رفلاکسی arروزی یه وعده بده دختر من رفلاکس پنهان داشت شیر رفلاکسی میدادم دیگه شیرش بالا نمیومد حتما رو سطح شیب دار باشه کل روز 

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
یک ماهشه نان دادم نخورد ببلاک میدم نفخ هم داره

واسه نفخش قطره کولیکز خیلی خوبه 

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
یعنی کلا شیر خشک بهش دادی بعد شیر خودتو دیگه نخورد

ن روز ی یا دوتا شیشه شیر خشک میدادم دیگ بعد سینه خودمو اصلا نگرف 

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
من سوپرامیل میدم وزن گیریش خداروشکر خوبه بیومیل پلاس و سوپرامیل از همه شیرا چرب تره اگه رفلاکس داره ...

رفلاکس پنهان چه جوریه؟ 

دختر من جدیدا یه کم از شیر میده بیرون 

ولی خداروشکر دل درد نداره وقتی آروغ بزنه