2777
2789

بچه‌ها فر دارما منتها قالبم گرد نیست بخاطر اون میخوام توو قابلمه بپزم

بدون شعله پخش کن بذارم روی شعله‌ی وسطی گاز میپزه؟

نمیسوزه؟

چیکار‌کنم خوب بشه کیکم تو قابلمه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک قابلمه خیلییی بزرگ بردار توش اب بریز قالبتو بزار تو اون قابلمه سرشم بزار دم کنی بهتره 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

قبل ازاینکه مواد روبریزی داخل قابلمه باید قابلمه ات روگرم کرده باشی وروغن بزنی یا کاغذ روغنی بزارکفش بعد درش رو دم کونی بزارباشعله کم  وحتما شعله پخش کن باشه به مدت حدودا ۴۰ دقیقه

پشت هرکوه بلندسبزه زاریست پرازیادخدا ودرآن باغ کسی میخواند تاخداهست دگرغصه چرااااا

ته قابلمتو چرب کن کنارشو چرب نکن چون پفش کم میشه شعله پخش کنم بزار اگه قابلمت بزرگه رو وسطی بزرا ولی شعله پخش کن بزاری بهتره رو شعله کم

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
یعنی باید برش گردونم؟ این کلیپایی که میبینم برنمیگردونن که خمیر نمیشه؟

ن نیاز نیس برگردونی تا ی ساعت اول هم درشو باز نکن بعد ی ساعت ی سیخ چوبی یا خلال دندون بزن تو ککی اگه چیزی بش نچسبید پخته اگه چسبید درشو ببند بزار بپزه

قابمله روئی نداری؟ یا استیل 

من تو قابلمه رویی تو فر گذاشتم 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
یعنی باید برش گردونم؟ این کلیپایی که میبینم برنمیگردونن که خمیر نمیشه؟

فقط کف ظرفتو چرب کن بعد موادو بریز ۲۰ دقیقه اولم در قابلمه رو ور ندار  تا وقتی پختش خامل شد بزار کنار تا خنک بشه بعد از ظرف جداش کن اونجوری ریز میشه کیکت