2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم بهم گفت انتر ،😔😏

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر تو هم بود 

خودت میرفتی در میزدی به خواهرشوهرت میگفتی چرا به شوهرت گفتی اون بزنه؟؟؟؟

اینقد مظلوم نمایی نکن

منم باشم جلو خواهرشوهرم بهم برمیخوره زنداداشم همچین حرکتی کنه یعنی دوتا پله بالا رفتن اونقد سخت بود؟

معتقد به تسلسل 

ببخشید ولی من کاری نکردم ن فحش دادم ن اصن دیدمشون فقط زنگیدم که بگو بچه هاشو ببره بالا هلنا خابه اون ...

مگه کار بد فقط فحش دادنه؟! رفتار شما درست نبود رفتار خواهرشوهرتونم درست نبود

خب واقعا اگه انقدر معذبید بهتر نیست جای دیکه ای رو برای زندگی انتخاب کنید که همه تون  راحت باشید؟

حلالم کنید و خدانگهدار   
چه بد بازم ب شوهرت بگو پيش غريبه اون حرفارو بهت گفته معلومه سوخته ب شوهرت گفتي

گفتمش هیچی نگفت خیلی حرصم گرفتن ازش جلوی یه غریبه این حرفو بزنه اگه اون نبود بهش نشون میدادم انتر کیه 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

من یه ساله ازشون جداشدم اینقدرآرامش پیداکردم که خدامیدونه یعنی باورم نمیشه ازدستشون خلاص شدم من دوتاخواهرشوهرام طلاق گرفتن فکرکن یکی بادوتا بچه اون یکی هم یدونع بچه اونم برادر شوهرمم جداشده بچع شومادرشوهرم بزرگ میکنه یعنی فقط خدامیدونه من چی کشیدم سه سال باهاشون زندگی کردم

آخه ننه چرامارو زاییدی🧐🙁
گفتمش هیچی نگفت خیلی حرصم گرفتن ازش جلوی یه غریبه این حرفو بزنه اگه اون نبود بهش نشون میدادم انتر کی ...

باهاشون نحرف ي مدت شايدم شوهرتو پر كردن خواستي گله كني با ارامش بگو با داد ن

تقصیر تو هم بود  خودت میرفتی در میزدی به خواهرشوهرت میگفتی چرا به شوهرت گفتی اون بزنه؟؟؟؟ این ...

خواهشن الکی قضاوت نکنید صدبار گفتم به بچه هاشون نفهمن نمیفهمن

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
تو مریضی خب برو دکتر  دکتر نمیری بعد میخوای بمیری  من باید برم بمیرم که یه عمری تحقیر شد ...

فقط میخوام بمیرم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
مگه کار بد فقط فحش دادنه؟! رفتار شما درست نبود رفتار خواهرشوهرتونم درست نبود خب واقعا اگه انقدر معذ ...

میخایم بریم ننش نمی‌ذاره