2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم بهم گفت انتر ،😔😏

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم مظلوم نمایی اکه یکی دیکه میرفت حالشو میگرفت که نگه انتر

خیلی حرصم گرف از حرفش اونم‌ جلوی خواهرشوهرش ولی هیچی نگفتم که ابرو ریزی نشه 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
من یه ساله ازشون جداشدم اینقدرآرامش پیداکردم که خدامیدونه یعنی باورم نمیشه ازدستشون خلاص شدم من دوتا ...

میدونم درکت میکنم کاملاااااااا توروخدا برای منم دعا کن

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
کدوم مظلوم نمایی اکه یکی دیکه میرفت حالشو میگرفت که نگه انتر

مظلوم نمایی یعنی اینکه گناه خودشو نبینه 

گناه خودش اینه دوتا پله بالا میرف خودش بهش میگف اینطوری نه انتر میشنید ونه گریه میکرد

معتقد به تسلسل 

چقدر شوهرتون هواتو داره خدا حفظش کنه اما شما مواظب باشی که از این اخلاقش سواستفاده نکنی

اونقدام زن ذلیل نی بخدا اولین باره این کارو کردچونکع خودش داره میبینه چقد بدن اذیت میکنن تعجب کردم اومد رف بهش گف همیشه میگه ولش کن

ان شا الله جور میشه براتون فکر کنم یه ذره دیگه ازین رفتارا کنی بذارن بری  فقط بعد رفتن امیدوار ...

پشمونی واسه چی اونوق؟؟؟؟