2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم بهم گفت انتر ،😔😏

945 بازدید | 56 پست

گفتم که با مادر شوهرم میشینم پایین اون بالا خیلی سرو صدا و رفتو آمده دیونه شدم بخدا دخالتاشون ازینور نوه هاش ازینور از خاب پا میشن میان اینجا هی میرن میان درو میکوبونن بهم منم دیروز خاهرشوهر خاهرشوهرم خونه مادرشوهرم بالا دعوت بود بچه هاشون اینقد تو‌حیاط اذیت میکردن بچمو هی میخابوندم هی با سروصدا بیدارش میکردن با اینکه یکساله که اینجا میشینم تا حالا کوچکترین بی احترامی ن به خودشون نه بچه هاشون نکردم که دعوا کنم منم زنگ زدم به شوهرم که بزنگ به خاهرت بگو بچه هاشون بفرسته بالا تا حالا چند بار هلنارو بیدار کردن اونم زنگید بهشون یهو خاهرشوهرم بچه هاشون صدا کرد بیاین بالا گمشید منم رفتم گوش کردم صداشون قشنگ میاد پایین که داشت میگف که چی‌ زنگ زده به داداشم که اینجوری بگه میومد به خودم میگف انتر نکبت   اونم‌ جلوی خواهرشوهرش جاریمم بود ننشم داشت میگف خسته شدم آدم تو جهنم بشینه با عروس نشینه هرکی در میزنه خودم وا میکنم خیلی بدن خب برین ازینجا خیلی گریه کردمممم رفتم روی پله ها گفتم ننش اومد گف خب چرا بزنگی به پسرم بگی گفتم فقط به دخترت بگو دستش درد نکنه همین هیچی‌نمیخام بگم بعدم اومدم پایین دیدم خاهرشوهرش بالایه نخاستم آبرو ریزی بشه هچی نگفتم خیلی ازش بدم اومد خیلیییی

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

توهم میگفتی میمون

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگیدم به شوهرم اینقد گریه کردم گفتم که خاهرت جلوی بقیه اینطور بهم گفته خیلیییی اعصابم خرد شد من تو این یکسال چه بی احترامی بهشون کردم که این حرفو زده اونم از سرکار اومد رف بالا گف بچه هات بدن خب خواهر جلوشونو بگیر بعدم گف اسباب جمع کن میریم قسمش دادم‌گف ماشیننمو میفروشم خونه رهن میکنم اگه راست بگهه توروخدا برام دعا کنیدد

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

ای کاش خودت به بچه ها میگفتی که آروم بازی کنید آجی هلنا خوابیده بیدار میشه 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

رفتار شما هم درست نبود جلو مهمون

ببخشید ولی من کاری نکردم ن فحش دادم ن اصن دیدمشون فقط زنگیدم که بگو بچه هاشو ببره بالا هلنا خابه اونا خودشونو جر دادن

میزدی بچه هاشونو سیاه و کبود میکردی تا بخای به شوهرت زنگ بزنی

+ادب از که آموختی؟  -از بی ادبان    +ازکدام بی ادبان   از بی ادبان سایت    _کدام سایت؟  +نی نی سایت دیگه