2777
2789
عنوان

باز سلام ندادم به رییسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا نزارید پای بیشعوری به همه سلام میدم اول هم سلام میدم به این دو نفر روم نمیشه

میفهمم چی میگی دیدم مثل شما خجالت میکشن دست خودتم نیست شرمت میشه

‌بزرگترین مصیبتی ک یک مرد میتواند ب آن دچار شود ازدواج با زنی بساز است

یه پسره هم هست یه سال از من کوچیک تره مثل بز نگاه میکنه تا من سلامش بدم هیچی نمیگه هر سری من مجبورم سلامش کنم  البته اون فکر میکنه از من بزرگتره 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
خب الان از فردا بایستم و سلام بدم درست میشه؟

ببین عادی باش 

یاد بگیر چهره ات سرد باشه کسی نفهمه چه حسی داری اون لحظه

حتی اگر از داخل استرس داری تو ظاهرت نشون نده 

رو اعتماد به نفستم کار کن 

خیلی عادی بلندشو بگو سلام ، مستقیم نگاه کن 

چشمات دودونزنه ،هی اینور اونورونگاه کنی

...

اسی شما بیشعور نیستی ولی این رفتار بیشعوری حساب میشه و در نگاه مخاطب اینطور به نظر میاد

سلام بده و تو چشمشون نگاه نکن نمیخواد وایسی دو ساعت سلام احوال پرسی کنی که

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

پس نمیگن بیشعوره همین واسم کافیه ولی شنیدم میگن مغروره

آره عزیزم

مهم نیست چی میگن

از این پس رفتارت اوکی باشه ،گذشته رو دیگه کسی یادش نمیاد 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی