دوستان
چندوقت پیشا رفته بودم خونه مامانم یه سر بزنم تو یه شهر دیگه زندگی میکنن
وقتی برگشتم شب با خوبی خوشی باشوهرم شام خوردیم و گفتیم و خندیدیم و صبح که رفت سرکار من داشتم خونه رو جمع میکردم که دیدم یه تیکه کاغذ کنار وسایلش افتاده وبرداشتمش و نگاش کردم شماره رو خیلی ریز نوشته بودن اولش گفتم شاید شماره همکاراش باشه وبیخیالش شدم یه ساعت بعد گفتم بذار با دست خط خودش مقایسه کنم که دیدم دست خط خودش نیست بعد ب داداشم زنگ زدم شماره رو بهش دادم گفتم زنگ بزن ببین مرده یا زن
شب که شد داداشم زنگ زد گفت خانم بود و ناراحت نباش شاید شماره خانم همکاراشه و ...
شب که شوهرم اومد بهش گفتم گفت من اصلا نمیدونم راجع ب چی حرف میزنی و نمیدونم شماره مال کیه شاید برای محمد(دوستش)هست و اشتباهی اومده تو وسایل من منم قبول کردم(چون محمد یه ادم پرویی هست که دومی نداره درحالی که دنبال کارای نامزدی و عقدش هست بادوس دختراش هرشب پارتی و کارای خاک برسری میکنن)
همه اینا گذشت تاامروز
داشتم خونه رو جارو میکشیدم یهو گفتم بذار زیر بخاری رو هم کامل جارو بزنم بخاری رو گذاشتم کنار دیدم عکس سه در چهار یه خانم هست
الان خیلی اعصابم خورده بنظرتون چیکار کنم؟
اخه کسی خونمون رفت و امد نداره بجز بچه های خواهرشوهرم که اونام ۱۳ یا ۱۴سالشونه عکس یه ادم بزرگ رو دنبال خودشون که حمل نمیکنن
الان من چیکار کنم؟
جدیدا شوهرمم خیلی دروغ میگه قبلا اصلا دروغ نمیگفت