2777
2789

دوستان 

چندوقت پیشا رفته بودم خونه مامانم یه سر بزنم تو یه شهر دیگه زندگی میکنن 

وقتی برگشتم شب با خوبی خوشی باشوهرم شام خوردیم و گفتیم و خندیدیم و صبح که رفت سرکار من داشتم خونه رو جمع میکردم که دیدم یه تیکه کاغذ کنار وسایلش افتاده وبرداشتمش و نگاش کردم شماره رو خیلی ریز نوشته بودن اولش گفتم شاید شماره همکاراش باشه وبیخیالش شدم یه ساعت بعد گفتم بذار با دست خط خودش مقایسه کنم که دیدم دست خط خودش نیست بعد ب داداشم زنگ زدم شماره رو بهش دادم گفتم زنگ بزن ببین مرده یا زن 

شب که شد داداشم زنگ زد گفت خانم بود و ناراحت نباش شاید شماره خانم همکاراشه و ...

شب که شوهرم اومد بهش گفتم گفت من اصلا نمیدونم راجع ب چی حرف میزنی و نمیدونم شماره مال کیه شاید برای محمد(دوستش)هست و اشتباهی اومده تو وسایل من منم قبول کردم(چون محمد یه ادم پرویی هست که دومی نداره درحالی که دنبال کارای نامزدی و عقدش هست بادوس دختراش هرشب پارتی و کارای خاک برسری میکنن)

همه اینا گذشت تاامروز 

داشتم خونه رو جارو میکشیدم یهو گفتم بذار زیر بخاری رو هم کامل جارو بزنم بخاری رو گذاشتم کنار دیدم عکس سه در چهار یه خانم هست 

الان خیلی اعصابم خورده بنظرتون چیکار کنم؟

اخه کسی خونمون رفت و امد نداره بجز بچه های خواهرشوهرم که اونام ۱۳ یا ۱۴سالشونه عکس یه ادم بزرگ رو دنبال خودشون که حمل نمیکنن 

الان من چیکار کنم؟

جدیدا شوهرمم خیلی دروغ میگه قبلا اصلا دروغ نمیگفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بیشتر حواستون رو به کارهاش بدین وسواس فکری خوب نیست اما کمی مشکوکه

بهش گفتم که من مشکلی برای جدا شدن ندارم و خودم روی پا خودم وایمیستم و میتونم یه زندگی رو اداره کنم 

سعی نکن هیچ وقت بهم خیانت کنی چون یه لحظه هم کنارت واینمیستم بنظرت بهش بگم که عکس پیدا کردم؟

خواهشا این دفعه دیگه نندازین گردن محمد

خخخخ 

عزیزم اتفاقا من کاری بهش ندارم و اندازه داداشمم بهش احترام میذارم بهش هم حق میدم چون بچه طلاق هست و بابا بالا سرش نبوده اما خب شوهرم انداخته گردن محمد 

اگرنه من چیکار ب محمد و محمد ها دارم

کلا قبلا خیلی بهش اعتماد داشتم اما الان بعداز شنیدن یه سری قضایا دیگه بهش اعتماد ندارم مخصوصا خانواد ...

بنظرم بهش نگو قضیه عکسو فقط عکسو میش خودت نگه دار اگه بره دنبالش و ببینه نیست متوجه میشه پیدا کردی و به روت نیاوردی یکم خودشو جمع میکنه

هم اینکه یکم بیشتر ب کاراش و رفتارش توجه کن اگه بازم چیز مشکوکی دیدی حتما جدی اقدام کن

•°~میشه یه صلوات برام بفرستید~°•

عزیزم متاسفم که اینو بهت میگم ولی ماه پشت ابر نمیمونه قطعا اگه جیزی هست حتی اگه خیلی هم تو بحر کاراش نری بلاخره علنی میشه با توجه به اینکه میگی دیگه مثل قبل بهش اعتمادهم نداری امیدوارم چنین چیزی نباشه اما اگه بود هم خودت رو از هم نپاشون زندگی ادامه داره...

قصه اینجاست ...که شب بود و هوا ریخت بهم...من چنان درد کشیدم...که خدا ریخت بهم.
خخخخ  عزیزم اتفاقا من کاری بهش ندارم و اندازه داداشمم بهش احترام میذارم بهش هم حق میدم چون بچه ...

مگه بچه های طلاق اینجوری میشن؟؟؟ اتفاقا اونایی ک پدر مادر دوتایی بالاسرشونه بدترن هیچوقت این حرف رو نزن ک بچه طلاقه خیلیا بچه طلاقن و موفقن هیزی و خیانت کاری تو ذات آدماس