2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 105 پست
دختر خاله من اصلااا قشنگ نیست  با پسر منچستری ازدواج کرده براش میمیره پسره اینقدر اقا و متشخص ...

همینه دیگه مردای خارجی شعور رفتار با خانوما رو دارن تازه زن ایرانیم رو سرشون میذارن اینم از مردای اینجا که همشون بشکه هستن بعد تازه دنیال زن زیبا

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ک فقط میگ تو مشکل داری باردارم نمیشی

اینا نشانه الهی هست ...بگو حکمت خداست که از مردی مثل تو که انقدر شعورت پایینه نسلی نمونه ...عجبا 

عزیزم اولا مطمئن شو ایشون دنبال بهانه نباشه ؟زنهای دیگه فلانن و بچه دار نمیشی همش مقدمه چینیه 

دوم هورمون مردانه و پرولاکتین رو چک کن حتما

مردا نظافت خیلی براشون مهمه

اگه شوهرت ادم تمیزی هست و به خودش میرسه و خودش واقعا رعایت میکنه ، یا شیو کن یا برو اپلاسیون 

کلی ذوق میکنه و کلی هم خوشحال میشه 

خودتم اعتماد بنفست میره بالا 

البته اگه رابطه زناشویی برات مهمه 

چون مردا خیلی براشون مهمه 

بزرگترین ارزوم اینه که همه عزیزام به ارزوهاشون برسن و من بتونم با خیال راحت برای خودم حتی یک ساعت زندگی کنم .

خانم هایی که پر مو هستن >  هورمون مردانه شون بالاست    و معمولا زیر چانه هاشون و سیبیل شون هم موهای زخیم درمیاد

طبع بدنت گرم هه ؟  یا سرد هه ؟

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
همینه دیگه مردای خارجی شعور رفتار با خانوما رو دارن تازه زن ایرانیم رو سرشون میذارن اینم از مردای ای ...

اخ دقیقاااااا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

الان دو تا بچه دارن بیش از 10 سال از زندگیش میگذره میگه تا حالا کوچکترین حرف بد ازش نشنیدم... کاش یکم شعور اونا رو مردای ما داشتن... 

با هر دین و اعتقادی که داری میشه برای رسیدن به هدفم دعام کنی؟ 🤗❤️
نمیدونم ک فقط میگ تو مشکل داری باردارم نمیشی

عزیزم وقتی درک و شعور نداره دلیلی نداره ک باهاش بمونی 

ازش جدا شو 

حالا من کاری ب موهای رو ک*و*ن*ت ندارم ولی حق نداره بگه ط مشکل داری 

اگه جای ط بودم اول با ماهی تابه میزدم فرق سرش بعد جدا میشدم 

مردا نظافت خیلی براشون مهمه اگه شوهرت ادم تمیزی هست و به خودش میرسه و خودش واقعا رعایت میکنه ، یا ش ...

اره نظافت خودشون نه نظافت زناشون براشون مهمه

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...

البته من فک کنم شوهرت منظورش موهای هورمونی هست 

اخه یه عده ک‌مشکل بارداری دارن موهاشون زمخت و ضخیم و سیاه هست و بلند شاید فک میکنن شما هم اونجوری هستین

بزرگترین ارزوم اینه که همه عزیزام به ارزوهاشون برسن و من بتونم با خیال راحت برای خودم حتی یک ساعت زندگی کنم .
اخ دقیقاااااا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ الان دو تا بچه دارن بیش از 10 سال از زندگیش میگذره میگه ت ...

کاشششش 

نامزد سابق من میگف شما زنا ایرانی بدرد نمیخورین برم الملن زن بگیرم بخدا اینقدر بی فرهنگ و داغونه فک میکنخ اونوریا محلش میدن😂😂😂 کاش جای مردا رو عوض میکردن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
کاشششش  نامزد سابق من میگف شما زنا ایرانی بدرد نمیخورین برم الملن زن بگیرم بخدا اینقدر بی فرهن ...

اتفاااااقا خانمای خارجی از مرد ایرانی میترسن و بدشون میاد مگر اینکه پسر خیلی پووولدار و خفن باشه و وااااقعااا انسان باشه چون اونا هم میدونن که مرد ایرانی مرد سالاره

ما داشتیم توی دوستان زن المانی داشت به سال نکشیده شوهرش رو ول کرد رفت... 

فکر کرده دختر المانیا اینا رو محل میدن🤦🏻‍♀️😂

با هر دین و اعتقادی که داری میشه برای رسیدن به هدفم دعام کنی؟ 🤗❤️