الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ها نگید حالا مگه مردا خودسون خیلی تمیزن ،در مورد زن اینطوری جا افتاده نماد زیابایی و مرتبی ،باید یک زن همیسه نه برای هیچکی برای خودش تمیزو مرتب باشه کلا روحیه آدم هم عوض میشه ،مکه مردا باید ایراد بگیرن که یک زن بره نظافت،کنه ،اسی جان همیشه اصلاح کن،هرکاری میکنی برای دل خودت باشه اینطوری اطرافیان لذت بیشتری میبرن تا از روی اجبار برای حرف کسی دیگه ،،،من پر مو نیستم ولی تو این چند سال هنوز همسرم من رو یه بار هم،با مو ندیده خودش میدونه چقدر رو این مسائل حسایم خودش هم،همینطور
اره دقیقا البته با پسر ایرانی دیدم دوست بشن (خیلی کم) ولی حاضر به ازدواج نیستن باهاش... (بشن هم خییلی کم) اونم کسی که واااقعاااا مرد باشه نه شبیه نامزد شما
خداروشکر کن که به هم خورد...
با هر دین و اعتقادی که داری میشه برای رسیدن به هدفم دعام کنی؟ 🤗❤️
خانم هایی که هورمون های مردانه بالایی دارند > معمولا (نه همیشه) کمی هیبت مردانه دارند {کمی} و طبع گرم و میل جنسی بالایی دارند و البته کمی هم خشن هستن {معمولا} این مواردی که میگم رو رعایت کن : 1- اگر مدت خیلی زیاد هه که از مسئله مو و اینا می گذره و شما نسبت بهش بی تفاوت بودی (با اینکه حساسیت همسرت رو می دونستی > مقصر شما هستی) 2- برای لیزر حتما اقدام کن 3-با همسرت بشینید و صحبت کنید > و بهش بگو که از این طرز صحبت کردنش ناراحت شدی و ازش توقع نداشتی {کاملا جدی} > قسمتی که مربوط به باردار نشدنت رو بهت گفته {پر مو یا کم مو بودن بدن هیچ ربطی به باردار شدن یا نشدن ندارهه که همه چی رو بهم ربط میده > بگو وقتی یک خانمی باردار نمیشه > اولین نفر خودشه که توی عذاب هه > شما باید مرهم باشی نه اینکه نمک روی زخم بشی} 4- بهش بگو > از کجا معلوم که شما مشکل نداشته باشی (همسرت) > بگو باید بره آزمایش اسپرم تا معلوم بشه مشکل از اون نیست {چون ممکنه شما مدام برای خودت بری دکتر و دارو بخوری > درحالی که شما سالم باشی و مشکل ناباروری از طرف ایشون باشه} >>>> ممکن اسپرم هاش ضعیف باشه یا تعداد اسپرم هاش کم باشه یا واریکوسل داشته باشه ................یا ..... 5-بهم پیام بده تا بهت بگم > چی کار کنی تا ان شالله باردار بشی ( اگر مشکل از طرف شما باشه)
اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد