2777
2789
عنوان

اونایی که طبیعی زایمان کردن بیان

580 بازدید | 83 پست

راضی بودین؟دردش قابل تحمله یا چی؟یکی دو هفته دیگه زایمان دارم برام توضیح بدین چجوریه پروسه زایمان چیکارکنم زایمانم راحت باشه خیلی میترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط نترسی اصلا باهاشون همکاری کنی بعدشم اگه هنوز مونده به زایمانت پیاده روی زیاد کن و روزهای آخر گرمیجات هم بخور

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

برا من سخت بود چون بی دردی نگرفته بودم از لحظه ای که بی دردی گرفتم (وریدی نه نخاعی) ، خوب شد دردام تو از اولش بگیر. من گفته بودم نمیخوام بعد چون با امپول فشار مجبور شدن زایمان القا کنن و دردش از حالت عادی زایمان بیشتر بود بهم زدن دیگه

درد ک داره ولی باید تحمل کنی دیگ ..برای من ک خیلی بد بود ..برا هر کسی فرق میکنه ..تا میتونی پیاده روی کن 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

تخت بغلی انقدر درد داشت جیغ و داد کرد من با اینکه درد داشتم ولی از ترس لال شده بودم ،اومدن معاینه کردن گفتن تو کهر8 سانت باز شدی ،یهو به خودم اوندم من شروع کردم به جیغ زدن  کلا زود گذست از بستری تا زایمان دو ساعت طول کشید

بزار دقیق برات بگم اگه ماههای آخر هستی حتما پیاده روی بکن ، بدون خشونت رابطه داشته باش تا دهانه رحم باز بشه و اسانتر بچه بیاد اذیت نشی بعد اگه زیاد پاره نشی و کمتر بخیه بخوری از سزارین خیلی بهتره

برا من سخت بود چون بی دردی نگرفته بودم از لحظه ای که بی دردی گرفتم (وریدی نه نخاعی) ، خوب شد دردام ت ...

ینی از همون اول اپیدورال کنم؟™اخه میگن روند زایمان رو کند میکنه