2777
2789

از طدفی من مشکل کیست اندومتریوز تخمدان  داشتم ۲ سال تمام ای وی اف کردم کلی امپول و دارو با عوارض خطرناک استفاده کردم به نتیجه نرسیدم اخرش متوجه شدم اسپرم شوهرم تحرکش ۵ درصد نرمال نیست و فقط ۳۰ درصد اسپرم هاش تحرک دارن و بقیه بی حرکتن  اینهمه راه رو بی فایده رفتم الان هم همش افسردگی گرفتم بی حالم و خسته اما اون فک میکنه مشکل از من همش قبول نمیکنه که خودش مشکل داره به نظرتون این بی احساس بودنش ربطی به اسپرم ضعیف داره ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها الان چند ساله ازدواج کردین ؟ پس اشکال نداره نداره ، ایشون دوست دارن که شما باهم محبتتون بیشنر ب ...

اره واقعا مقصر من بودم از اول الان دیگ کوناه اومدم ومشکلی نیس ...کلا باهم رودربایستی نداریم هرکی هرنیازی داره میگه ب پروپای هم نمیپیچیم خیلی 

یعنی چی؟متوجه نشدم واضح تر راهنمایی میکنی؟

ببین عزیزم زن و مرد بعد ازدواج اگه بازم همدیگرو دوست داشته باشن هم ولی جدا بخوابن ، محبت زن و مردی و نیاز های همدیگه رو فراموش میکنن یا‌همونجوری توی خونه دوست میمونن و با یکی دیگه هم بیرون صیغه میشن . هیچ مردی رو تا این حد نمیشناسم که وسوسه و تحریک نشه ، تا الان که نشنیدم . 

یبار باهاش صحبت کن ، و بگو چرا ما ۵ ساله تنها میخوابیم ؟ من دوست دارم کنارم باشی و خلاصه علتشو بدون وگرنه فردا پس فردا خانما میشنون شوهرم بهم خیانت کرده ، میگن چرا اینطوری شد ، ما که خوب بودیم

ببین عزیزم زن و مرد بعد ازدواج اگه بازم همدیگرو دوست داشته باشن هم ولی جدا بخوابن ، محبت زن و مردی و ...

🤣🤣🤣😃😃وای گفتم چی شده حالا خخخخخ خب اینایییی ک میگی انجام میدیم همش ولی جدا میخوابیم 

شوهرم ب شدت گرمه هروقت نیاز داره میگه منم میگم بهش بدون استرس و کم روییی خیلی باهم راحتیم گفت وگو بینمون زیاده گاهی انقد حرف میرنیم باهم ک دود از کلمون بلند میشه مثلا کار بدی میکنه سریع میگم چرا اینکارو کردی اونم توضیح میده اصلا باهم رودربایستی نداریمممم هرچی بخاد میاد میگه  خیلی باهم راحتیم به شدت محبت میکنه ب شدت وقتی بیمارم توجه میکنه جدا خوابیدن دلیل نمیشه سرد بشی بخدا نمیشه ب نظرم چیرایی دیگس ک سردی میاره ولی شبا جدا میخوابیم زودتر خوابمون میبره ..من کنار کسی خوابم نمیبره اذیت میشم دلم تنهاییی میخواد انقد در طول روز باهم خوبیم کنارهم هستیم ک شب هرکی برا خودش وقت میزاره من شبا واقعا دوس دارم تنها بخوابم نمیدونم چرا اونم همینجوره ...تنهایی برا هرکسی لازمه ب نظرم حتی موقع خواب

🤣🤣🤣😃😃وای گفتم چی شده حالا خخخخخ خب اینایییی ک میگی انجام میدیم همش ولی جدا میخوابیم  شوهر ...

عالیه عزیزم اینجوری خوبه . 

ولی یه توصیه ، اگه بچه دار شدین دیگه جدا نخوابین ، بچتون خیلی اخلاقش عجیب میشه و توی زندگی مشترکشون شاید مشکل پیدا کنن چون ، بچه شما از شما الگو برمیداره