2777
2789
عنوان

کیا اهل دوستی و رل نیستن بیان لطفا

114 بازدید | 24 پست

اگر ۱۶ ۱۷ سالتونه که طبیعیه 

اما خانومای مجردی که بالای ۲۳ سال هستید و تاحالا ارتباط پنهانی با جنس مخالف نداشتین بخاطر ارزش ها و اعتقاداتون...

بگین ایا نگران نیستین در اینده با یکی ازدواج کنین (بی خبر باشین) که این خط قرمزای شمارو رعایت نکرده باشه و گذشتش مثل شما نباشه

چون پسرایی که من دیدم دودسته بودن : دسته اول پاکی براشون معنی نداره و ارتباط خارج ازدواج دارن 

دوم دسته ای که پاکی رو فقط برای زن آیندشون می پسندن خودشون هرکاری میکنن و همسر پاک میخوان

و یه تعدادی خیلی خیلی کم انگشت شمار پسر هستن که  اعتقاداتی داشتن و خودشون نگه داشتن و چون تعدادشون کمه احتمالش هم کمه سرراه ما قرار بگیرن

من خودم کل معیارهام نجابت قبل ازدواج نیست اما نمیتونم باکسی باشم که طرز فکرش متفاوت از من باشه یعنی رابطه با جنس مخالف در نظرش عادی باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنان ناپاک از آن مردان ناپاکند، و مردان ناپاک نیز به زنان ناپاک تعلّق دارند؛ و زنان پاک از آن مردان پاک، و مردان پاک از آن زنان پاکند!

این آیه قرآنه و من با چشم خودم دیدم تو اطرافیان

یاد گرفتم وقتی خودمو به خدا می سپرم همه چیز آروم تر پیش میره😍 حتی سختی ها یه حکمتی دارن که بعدا میفهمم🥲 به خدایی ایمان دارم که سکوتش پر از مهربونیه و تاخیرش یعنی وقتش هنوز نرسیده😉 با لبخند ادامه میدم چون میدونم خدای من همیشه بهترین رو برام می‌خواد🥹🥰

سلام

دسته بندیتون درست نیست

خیلی ها پاک و معتقد هستند، منتها چنین دخترپسرهایی تو چشم نیستند

نه نگران نیستم، من اعتقاد و جهان بینی رو اولویت قرار دادم تو انتخابم و تلاشم رو میکنم به خدا هم توکل کردم که هرچی رقم بزنه خیره. بنابراین نگرانی معنی نداره

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

زنان ناپاک از آن مردان ناپاکند، و مردان ناپاک نیز به زنان ناپاک تعلّق دارند؛ و زنان پاک از آن مردان ...

سلام

تفسیر آیه در واقع دستوره از جانب خداوند

یعنی به زنان و مردان پاک گفته شده که با مردان و زنان پاک ازدواج کنند. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

سلامتفسیر آیه در واقع دستوره از جانب خداوندیعنی به زنان و مردان پاک گفته شده که با مردان و زنان پاک ...

با احترام 

نظرتون محترمه 

اما من برداشتم متفاوت از شماست

یاد گرفتم وقتی خودمو به خدا می سپرم همه چیز آروم تر پیش میره😍 حتی سختی ها یه حکمتی دارن که بعدا میفهمم🥲 به خدایی ایمان دارم که سکوتش پر از مهربونیه و تاخیرش یعنی وقتش هنوز نرسیده😉 با لبخند ادامه میدم چون میدونم خدای من همیشه بهترین رو برام می‌خواد🥹🥰

زنان ناپاک از آن مردان ناپاکند، و مردان ناپاک نیز به زنان ناپاک تعلّق دارند؛ و زنان پاک از آن مردان ...

بله این ایه هست بعضیا میگن ممکنه تفسیرش متفاوت باشه

اگر تفسیرش اینجوری باشه  که پاک با پاک ازدواج میکنه خیلی خوبه

با احترام نظرتون محترمه اما من برداشتم متفاوت از شماست

برداشتم شخصیم نیست خواهرم

تفسیر بخونید متوجه میشید.

اگر به این معنا‌که شما میگید بود، پس چرا همسر امام حسن علیه السلام امام رو شهید کردند؟ 

دیگه واضح ترین مثال رو آوردم.

من 27 سالمه مجردم دوست پسر هم نداشتم تا حالا 

علتش اینه که خونواده و فامیلام با دوست پسر مخالفن اگه پسره بد از اب دراد و سوء استفاده ای ازم کنه خونواده و فامیلام همه کاسه کوزه ها رو سر من میشکنن 

خودمم ساده هستم نمیتونم بفهمم کدوم پسر قصدش سوء استفاده هست 

الانم که خیلی از پسرا بگیر نیستن با دخترا دوست میشن بعد یه مدت کات میکنن میرن دنبال یه دختر دیگه قصدشون از دوستی لذته ازدواج نیست دخترا هم عاشق و وابسته میشن که تو همین سایت هم میبینیم ناراحتی دخترایی که از این جور روابط شکست عشقی خوردند رو میترسم سر خودم بیاد 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏