2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=176816437]خسیس نیست ولی بداخلاق و سرده[/QUOTدر چه زمینه ای بداخلاقه ؟

تو همه چی ...زود تند میشه داد میزنه مادرشوهرم و که میبینه بدتر میکنه

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
وای این دیگه کیه؟چرا باید خونوادت برات بخرن.بد عادتش کردی

اره همه میگن 

وقتی قهر میکنه منتش میکشم همیشه مثل مادرا حساسم دیگه درست نمیشه معتقد یک زن نفش ۳۰۰ هزار و در حد خورد و خوراک

واااا این دیگه چجورشه، پس چرا زن گرفته! 

تازه تو ۳۷ سالگی ازدواج کرد مادرش میگفت زن نمیگرفت اون مجبورش کرده تو خونه پدرش هم همیشه تو اتاق جدا بوده با مادرش حرف میزده خواهر هم نداره ۵ تا پسرن 

اون فک میکنه مادرگرفته تا زن 

باورتون میشه همیشه در رنج و عداب روز دوم بعد از نامزدی بهش زنگ میزدم یا پیامک می فرستادم جواب نمی داد می گفت زنگ نزن پیام نده خوشم نمیاد اصلا نمیومد خونمون بهش می گفتم با هم بریم بیرون میگفت درس دارم بعد میرفتی خونشون مادرش تو اتاقش نشسته بود باهاش حرف میزد خیلی به مادزش وابسته است مثل بچه ها یک روز با نادرش تلفنی صحبت نکنه طاقت نمیاره مادرش تحریکش می کنه نمیدونم چکار کنم