se1 مدیر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 307 عنوان کیا شوهرشون خسیس و بی محبته | مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 46 پست حتی تو محبت کردن هم خسیس 1399/11/24 | 09:06 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لداع عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 3956 از کجا بدونم ؟ کلا خانوادشون همه همینجوری هستن بی محبت خسیس بد دهن خیلی سخته زندگی من نمیدونم شماها چطور با این آدما زندگی میکنین من باشم یا الان اعدامم کرده بودن یا اونا رو اعدام کرده بود چون یا قتل میکردم یا میزدم منو میکشتن من اصلا تحمل ندارم
ناذيييييييييين عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 1282 سنتی از طریق معرفی ۸ ماه با اصرار مادرش ازدواج کرد یعنی قبول کرد ولی تو سن ۳۷ سالگی عزيزم نميدونم چى بگم بخدا..تو نامزدى متوجه اين اخلاقاش نشده بودى؟سعى كن شروع كنى به خرج كردن وخودتو دوس داشتن..بخدا تاهروقت فك كنى ادم ميتونه قسط ووام داشته باشه تو الان خرج نكنى يكى ديگه ميخواد خرج ميكنه..مجبورش كن حتما قهر با ادا با زبون نرم با دعوا با حرف بزرگترا هرطور كه شده مجبورش كن بهش ياد بده كه باهات محيت أميز حرف بزنه باهاش فعاليت مشترك بريز،فيلم ببينين باهم،پياده روى ،خريد..همه چى...اگه بتونى خودتم برى سركار برا روحيه ات واينا خوبه ولى به هرحال سعى كن يه طورى باعث بشى كه بفهمه زن وزندگى داره ومثل اون٤٠سال قبل نيست اوضاع