2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا با اين ادم ازدواج كردى جدا؟سنتى ازدواج كردن؟چه مدت نامزد بودين؟خودشم تمايل داشت يا اصرار خانواده ...

سنتی از طریق معرفی ۸ ماه با اصرار مادرش ازدواج کرد یعنی قبول کرد ولی تو سن ۳۷ سالگی 

همیشه احساس تنهایی می کنم میگم بریم پیاده روی میگه خودت تنها برو انگار دوس نداره با ادم جایی بره از سر مجبوری بچه هم نداریم همش منو مقصر میدونه مشکل کیست تخمدان دارم خودش هم اسپرم ضعیف 

خیلی سخته ..برات ناراحت شدم ولي خوبه که خانواده ات هستند و برات خرج می کنند ..هر کس از یک چیز ناراحته ...منم پدر و مادر خسیسی داشتم ..شکر خدا ازدواج کردم و راحت شدم ..مادرم مرتب تو گوش بابام میگه که تو بمیری بچه ها مالت رو می خورند و فحش ت میدن ..

هفته پیش رفتم یک سری خونه شون ..پسرم دو سالشه  یک شکلات از روی میز برداشت خورد ..بابام اومد..پسرم گفت دارم شکلات می خورم ..بابام گفت شکلات مي خوری منو فحش میدی ؟ 😖😖خیلی ناراحت شدم که اصلا چرا رفتم ..