2777
2789
عنوان

وقتی عاشق شدید به طرفتون رفتید بگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 100 پست
 دورت بگردمممممم به خدا خیلی حالم خوب شد الهی که این انرژی مثبت صد برابر به خودت برگرده

مرسی عزیزم توام قطع کننده این زنجیره نباش با انرژی مثبتت به دیگران انرژی بده جانشین خدا روی زمین❤

من..شرایط طرفم مثل طرف تو بود..ولی پشیمون شدم.چون اون دلش باهمون قبلی بود..ازم دورتر شد.کلی عذاب کشی ...

از این خیلی میترسم که هنوز عاشق قبلی باشه🥺

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم توام قطع کننده این زنجیره نباش با انرژی مثبتت به دیگران انرژی بده جانشین خدا روی زمین❤

چشم کلی التماس دعا مهربوووون🌹

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
۷۰ بار سوره حمد👌🏻👌🏻دعای توسل برات دعا میکنم توهم برام دعا کن🌹❤

حتماااا میخونم به روی چشم ۵۰۰ تا صلوات واست میفرستم😍💗

حتماااا میخونم به روی چشم ۵۰۰ تا صلوات واست میفرستم😍💗

ممنون عزیزم ی دعاهم  بکنی برام کافیه❤🌹🌹

انشالله ب خاستت میرسیییی🌸

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤
وایی خوش به حالت چی کار کردی😍

اون از بچگی بهم علاقه داشت منم یکم دلبری چاشنی رابطمون کردم و بیقرار شد اعتراف کرد ناخواسته بود کارام

بخاطر مخالفت خانواده ها بهم نرسیدیم موندیم تو حسرت هم

لا تَخَف وَ لا تَحزَن 
صبر کن و امید داشته باش هرچی تو سرنوشته همون میشه،دعارم فراموش نکن

دعا خیلی میکنم خیلی... از شما هم التماس دعا🥺♥️

ممنون عزیزم ی دعاهم  بکنی برام کافیه❤🌹🌹 انشالله ب خاستت میرسیییی🌸

قربون تو برم من😍😍 امشب صلوات هارو میفرستم🌹🌹🌹

دعا خیلی میکنم خیلی... از شما هم التماس دعا🥺♥️

چشم🙏❤

ممنون🌹

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤
اون از بچگی بهم علاقه داشت منم یکم دلبری چاشنی رابطمون کردم و بیقرار شد اعتراف کرد ناخواسته بود کارا ...

ای بابا 🥺. انشاالله که بهترین برات پیش بیاد عزیزم

قربون تو برم من😍😍 امشب صلوات هارو میفرستم🌹🌹🌹

راضی ب زحمت نیستم❤

همین حال خوبی ک میدی کلیه🌸🌸

شاید حست یطرفع باشه خب اگر حسی داشتع باشع یجور بهت میرسونع

آخه میدونی من مشکلم اینه تا اون یکم چراغ سبز نشون میده من عقب میکشه که کسی نفهمه آخه چون آشناعه این بدبختیارو دارم