2777
2789
عنوان

وقتی عاشق شدید به طرفتون رفتید بگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 100 پست
فقط اگه میتونی این پستتو پاک کن کلا  چون خیلی حرف زدم نمیخام شناساییی بشم ممنون میشم برای نی ...

اره عزیزم فقط اگه میشه بهم بگو چجوری باید پاک کنم؟

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
خب اگه بهش نگی که قطعا بهش نمیرسی ، ولی اگه بگی این امکانو فراهم کردی که شاید بشه . کلا دو راه داری ...

پیشش بی ارزش نمیشم؟

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفت پشت غریبه هست من نمیتونم بگم اونوقت تو میخوای به یه آشنا بگی از من میشنوی نگو سعی کن اون بیاد طر ...

آره کاملا باهات موافقم

اره عزیزم فقط اگه میشه بهم بگو چجوری باید پاک کنم؟

باید از نی نی یار درخواست کنی حذف کنه

هرچی میگردم نمیتونم پیدا کنم

حالا برای پستت گزارش میزنم ببینم پاک میشه

ببین وو خودت میتونی گزارش بزنی برلی پستت اون ۳ نقطه قسمت پایین پستت هست اونو بزن ببین میشع

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

@نی_نی_یار_3  

میشه لطفا این پستو کامل پاک کنید 

ممنون میشم 

اسی هم میخاد پاک بشه پستش

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
ایشالا که خوشبخت باشین . چون به اون آشنایان گفته بودی بعده ها شوهرت نفهمید؟

چرا فهمید..ولی مشکللی نداشت چون مربوط به گذشته ها بوده

دوست دختر ممد تنها کسیکه به ممد میگه: محمد😐🤭
باید از نی نی یار درخواست کنی حذف کنه هرچی میگردم نمیتونم پیدا کنم حالا برای پستت گزارش میزنم ببین ...

نه نمیشه

پیشش بی ارزش نمیشم؟

این حرفها مال زمانای مامان باباهامون بود که تو گوشمون کرده بودن دختر نباید بره جلو چون حیا داره ! این حرفها برا این زمان اصلا معنی نداره ، چه اشکالی داره برو جلو به عنوان یک انسان حرف دلتو بهش برن . اون پسر اگه انقدر کوته فکره که به خاطر جلو اومدنت کل شخصیتتو بخواد بی ارزش ببینه بزار پس زودتر بشناسیش . حداقل اینجوری تکلیفت مشخص میشه حسرتش یک عمر به دلت نمیمونه

خدا حواسش به من هست ❤
این حرفها مال زمانای مامان باباهامون بود که تو گوشمون کرده بودن دختر نباید بره جلو چون حیا داره ! ای ...

راستش بیشتر میترسم از عکس العملش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی?page=1593

عزیزم بروی توی این پست بزن صفحه اول توصیح داده که چطوری لینک پستتو بفرستی تا برات حذفش کنن