سلام به همگی بچه ها من یه مدتیه عاشق یکی شدم نمیتونم بهش بگم به هزاران مهم ترین دلیل چون آشناعه و دلیل بعدی هم غرور خودم . یکی از اون هزار دلیل دیگه هم اینه که میدونم قبلن یکی رو دوست داشته ولی بنا به دلایلی نذاشتن به هم برسن میدونم دیگه دنبال اون نیست فکر هم نمیکنم کس دیگه ای تو زندگیش باشه. من همه جوره دست به دعا شدم ولی هنوز جوابی نگرفتم چی کار کنم به نظرتون🥺
خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
اره عزیزم فقط اگه میشه بهم بگو چجوری باید پاک کنم؟
باید از نی نی یار درخواست کنی حذف کنه
هرچی میگردم نمیتونم پیدا کنم
حالا برای پستت گزارش میزنم ببینم پاک میشه
ببین وو خودت میتونی گزارش بزنی برلی پستت اون ۳ نقطه قسمت پایین پستت هست اونو بزن ببین میشع
کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمیتوانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمیتوانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
این حرفها مال زمانای مامان باباهامون بود که تو گوشمون کرده بودن دختر نباید بره جلو چون حیا داره ! این حرفها برا این زمان اصلا معنی نداره ، چه اشکالی داره برو جلو به عنوان یک انسان حرف دلتو بهش برن . اون پسر اگه انقدر کوته فکره که به خاطر جلو اومدنت کل شخصیتتو بخواد بی ارزش ببینه بزار پس زودتر بشناسیش . حداقل اینجوری تکلیفت مشخص میشه حسرتش یک عمر به دلت نمیمونه
عزیزم بروی توی این پست بزن صفحه اول توصیح داده که چطوری لینک پستتو بفرستی تا برات حذفش کنن