2777
2789
عنوان

لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی کیا انجام دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 6022 بازدید | 30 پست
ارش خوبه اگه بری  فکر کنم اگه لوله ها مشکل داشته باشه و بخوان کوتر کنن تخمدونو هم تیم نازاییشو ...

ی سری دوستان توی همین سایت خیلی بد گفته بودن راجع ب ارش . امروز رفتم پرسیدم و گفتن باید وقت قبلی بگیری بری پیش دکتر هزینشم همون ی تومن اینا میشه ‌ بیمارستان خصوصی هم بهمن شنبه میخوام برم بپرسم ببینم چقد میگیرن

عزیزم واسه لاپارا چند روز نگه میدارن من عمل کردم حدود سه روز بستری بودم

من میگم دقیق نمیدونم چون مشکل من فرق میکرد ۲ هفته بستری بودم

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم عزیزم واسه همین گفتم چون دیدم نوشته بودین به خاطر مسائل دیگه بستری بودین 😉

❤❤

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
ی سری دوستان توی همین سایت خیلی بد گفته بودن راجع ب ارش . امروز رفتم پرسیدم و گفتن باید وقت قبلی بگی ...

من اشناهام عمل داشتن تو ارش خیلی راضی بودن

من هر چی بی ادبی و کمکاری دیدم از خود ادما بوده خودشون اخلاقشون مشکل داره چه خصوصی برن چه دولتی به مشکل میخورن به خاطر اخلاق زشت و بی ادبیشون

مطمئن باش اونجا با کیفیت ترین عملو برات انجام میدن 

فقط اگه قرار شد خودت دکتر انتخاب کنی و لاپاراسکوپی بود عسگری رو انتخاب کن ریحانه حسینی یه ذره گند دماغه

گروه نازاییشون همه خوبن 

من اشناهام عمل داشتن تو ارش خیلی راضی بودن من هر چی بی ادبی و کمکاری دیدم از خود ادما بوده خودشون ا ...

مرسی از توضیحاتت مهربون . اره زیاد شنیدم مبگن دکتر عسگری خوبه. میدونین ک چند روز نگه میدارن؟

مرسی از توضیحاتت مهربون . اره زیاد شنیدم مبگن دکتر عسگری خوبه. میدونین ک چند روز نگه میدارن؟

معمولا دکترای دیگه همونروز بستری میکنن همونروز هم عمل میکنن فرداش مرخص میکنن

ولی روال ارش اینه که شبش بستریت میکنن فرداش عمل میکنن پس فردا مرخصت میکنن

معمولا دکترای دیگه همونروز بستری میکنن همونروز هم عمل میکنن فرداش مرخص میکنن ولی روال ارش اینه که ش ...

عزیزم شما میدونین ک باید توی روز خاصی از سیکل ماهانه باشی یا مهم نیس

عزیزم شما میدونین ک باید توی روز خاصی از سیکل ماهانه باشی یا مهم نیس

نه معمولا مهم نیست 

به فرضم یا خودت میتونی جوری تنظیم کنی که به خونریزیت نخوره یا اینکه اگه نزدیک بود به دکتر بگی بهت دارو بده

بخوای نخوای که بعد عمل خونریزی داری 

همراه لازمه حتما شب بمونه ؟

نه تو ارش همراه لازم نداره اصلا 

همه کارارو خودشون میکنن 

حالا فرداش که حالت بهتره باز یه کمکی میتونن بهت بکنن همراه ها 

ولی اگه شب بخواد بمونه اسیر میشه 

اگه ادم قوی ای هستی خودت از پس خودت بر میای هم پرستارا هستن هم بهیارا کمک میکنن راه بری بری دستشویی و ...

ایشالا بزودی صاحب فرزند بشی عزیزم❤

مرسی گلم

من مجردم کیست تخمدانم و ۶ سال پیش لاپاراسکوپی کردمشب قبل از عمل بهم روغن کرچک و اینا دادن که هیچی تو ...

عزیزم دکترت کی بود بیمارستان رسول اکرم؟ 

توروخدا خیلی لازممه حتما باید تو این بیمارستان عمل بشم نمیدونم کدوم پزشکش خوبه