2777
2789
عنوان

اهوازیا بیان

94 بازدید | 9 پست

سلام خانوما تاحالا کسی از شماها رفته برا دکتر ساکی تو نادریه؟!کارش خوبه میخام برم پیشش کسی تاحالا پریودیش نامنظم بوده رفته پیشش نتیجه گرفته؟

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ذاکر حسینی .سر دوماه حامله ای

ادرسشو میدی گلم نمیخام الان باردارشم ولی میخام عادتم منظم شه

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
چ جالب منم الان سرچ‌کردم اینترنت واسه دکتر ساکی اهواز

اره خوبه زنداداشم رف پیشش دوفلو باردار شد ولی من میخام عادتم منظم شه واقن خسته شدم دکتر رفتم منظم نشد ی دکتر خوب میخام ک دیگه نامنظم نشه

منم مرضیه بهادرنهنگ رو معرفی میکنم واقعا عالی بود سه تابارداری زیر نظرش بودم باوجود بچه اولمو سقط داشتم بچه دومم روخونریزی بودم زیر نظرش بودم خیلی خوب وخوش اخلاق 

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم

براعادت میخام منظم بشه الان نمیخام حامله شم میخام خوب منظم بشه تا شش ماه دیگه میخام اقدام کنم برابارداری

منم مرضیه بهادرنهنگ رو معرفی میکنم واقعا عالی بود سه تابارداری زیر نظرش بودم باوجود بچه اولمو سقط دا ...

پریودیتم منظم کرد؟!من بعد ازایمان تاالان میخام منظم شه نمیشه چهارساله س بچم میخام منظم شه چن  ماه دیگه اقدام کنم

پریودیتم منظم کرد؟!من بعد ازایمان تاالان میخام منظم شه نمیشه چهارساله س بچم میخام منظم شه چن  م ...

اره برافریز زخم رحم انجام دادم پریودیم منظم شد داروهایی عالی نسخه میکنه

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم