2777
2789
عنوان

ماسک فوق العاده برای لک و جوش

6491 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من یه هفته میشه که یه ماسکی رو به صورتم میزنن واقعا عالیه راحتم هست . تو این یک هفته دوتا جوش بزرگ داشتم که کامل رفته جاشون هم داره کمرنگ میشه . کک و مک هامم خیلی کمرنگ شده میخوام تا عید ادامه بدم . خیلی عالیه دلم نیومد نزارم 

اول چند پیاز رو بردارین آبشو بگیرین . من خودم به خاطر سوزش چشم انداختم تو آبمیوه گیر فوری هم تموم شد . بعدش آبمیوه گیر رو با پودر لباسشویی شستم بوش کامل رفت . بعد این آب پیاز رو ریختم تو جا یخی های کوچولو گزاشتم تو فریزر فرداش که یخ زد گرفتم زیر آب پشت و رو شو فدری دراومد گزاشتم تو نایلون فریزر گزاشتم تو یخچال فریز که یه دونه یه دونه باشه راحت بردارم استفاده کنم . هر روز صب و شب اینکارو انجام میدم دوتا از اون یخ پیاز هارو برمیدارم تو صورتم ماساژ میدم هم چون یخه صورتو سفت میکنه هم پیازه لک و جوش رو میبره . بعد اینکه پیاز رو زدم خشک شد گیاه آلوئه ورا گرفتم که خیلی هم ارزونه برگش سه تومن . بعد اینکه پیاز خشک شد یه تیکه آلوئه ورا میبرماز وسط نصف میکنم ژله اش رو میمالم به صورتم دوباره خشک میشه یه تیکه دیگه . شما هرچقد وثت داشتین انجام بدین . واقعا عالیه من پوستم خیلی داعونه ولی احساس میکنم یه هفتس خیلی خوب شده اعتماد به نفس گرفتم . شما هم انجام دادین بیا نتیجش رو بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه ولی من نگران سوزشش نبودم یه مدت رنده میکردم پیاز سفید تازه تازه میزاشتم میزاشتم رو پوستم یه ربع بیست دقیقه میموند میسوختم هاااا ولی ارزید

از چه می ترسی دگر بعد از سیاهی رنگ نیست....گرچه تنهایی ولی بی تکیه گاهی ننگ نیست...
وقتی استفاده میکنی چشات نمیسوز؟ 

نه اصلا قبلا خود پیاز رو رننده میکردم آبشو همون موقع میزدم چشمام درمیود ولی این یخ اصلا نمیسوزونه . آدم میتونه بزار رو صورتش به کاراشم برسه چون کثیف کاری نمیشه

عالیه ولی من نگران سوزشش نبودم یه مدت رنده میکردم پیاز سفید تازه تازه میزاشتم میزاشتم رو پوستم یه رب ...

من بچه کوچیک دارم وقتی چشمام میسوزه نمیتونم کاری بکنم اینطوری رحته ولی به قول شما اونم میارزید خیلی خوب بود

گلم آب پیاز صورتتو پز از موهای زخیم میکنه فقط حواست باشه از این ور بوم نیفتی...

😂ممنون ولی من کلا کم مو هستم قبل عروسیمم سه چهار ماه هر روز پیاز رو رنده میکردم اونطوری میزاشتم رو صورتم موهام ضخیم نشد 

یه ماسک دیگه هم هست سیب زمینی رنده شده رو با سفیده تخم مرغ مخلوط کنید بزارید رو پوست ۲۰ دقیقه بمونه عالیه

از چه می ترسی دگر بعد از سیاهی رنگ نیست....گرچه تنهایی ولی بی تکیه گاهی ننگ نیست...
😂ممنون ولی من کلا کم مو هستم قبل عروسیمم سه چهار ماه هر روز پیاز رو رنده میکردم اونطوری میزاشتم رو ...

آخه من خودم با آب پیاز پرمو شدم شدید من کههر۳ماه میرفتم آرایشگاه الان هر۱۵ رو بند میندازم..😣

من یه ماسک معرفی میکنم خودم هر هفته ۳ بار استفاده میکنم 

۱ قاشق ماست 

۲ قاشق ارد نخودچی

کمی عسل و ابلیمو 

همه مواد رو ترکیب کنید و ۲۰ دقیقه روی پوستتون بمونه

بعد از ۲۰دقیقه با ماست ماساژ بدین و با اب سرد بشورین

فوق العآده است هم برای جوش هم برای سفیدی پوست هم به عنوان اب رسان

کاربری خانوم هدف من از زندگی تولید مثل نیست پس بهتره در نظرات من دخالت نکنی،مجرد و نامتعهد، من ترکم!