2777
2789
عنوان

کیا در حاله گرفتن گواهینامه آن ؟

192 بازدید | 25 پست

دوستان من سال ۹۳گواهی نامه گرفتم ولی پشت فرمون نشسته بودم. الان پنج جلسه هست که کلاس برداشتم برای تمرین و یاد آوردی. نظرتون چیه تا کی کلاس بردارم شماها چقدر بعد تونستین پشت فرمون بشینین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 20سالگی گرفتم ولی ماشین نداشتم بعدازدواج شوهرم برام خریدیه سال این وروانورزدم 😂😂اماالان واسه خودم یه راننده ماهرشدم😍

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
شما ترس داريد يكم كلاس رفتيد با يه همراه سوار ماشين خودتون بشيد تا ترستون بريزه

ترس که یکم دارم اما چون ماشین نداشتم ننشتم اما الان ماشین هست مربیم میکه کم کم باید ده جلسه بیای 

من میخواستم کلاس تخصصی برم شوهرم گفت خودم یادت میدم درسته الان حرفه ای شدم ولی تنهایی نمیتونم جایی ب ...

اراده کن گلم نترس

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
من میخواستم کلاس تخصصی برم شوهرم گفت خودم یادت میدم درسته الان حرفه ای شدم ولی تنهایی نمیتونم جایی ب ...

همیشه یه اولین قدم هست که اون سخته 

یه بار دل رو بزن به دریا و برو

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
ترس که یکم دارم اما چون ماشین نداشتم ننشتم اما الان ماشین هست مربیم میکه کم کم باید ده جلسه بیای&nbs ...

مربى واس خودش ميگه پولشو بگيره يكم جلسات رو بريد و بعد با يه نفر ديگه سوار ماشين خودتون بشيد راه ميفتيد و بعدش ديگه شوماخرى ميشيد واس خودتون

نه موندنى با لگد ميره نه رفتنى با خواهش
من 20سالگی گرفتم ولی ماشین نداشتم بعدازدواج شوهرم برام خریدیه سال این وروانورزدم 😂😂اماالان واسه خو ...

چیزی نمیگفت اینور اونور میزدی خودت چیزیت نمیشد 🤪

مربیم خیلی خوبه ب معلولین هم یاد‌میده. خیلی حرفه آیی. والا جلسه نود تومن شده

قیمتش که همینه 

ولی ۱۰ جلسه خیلی زیاده 

۱۰ جلسه برای کسیه که اصلا صفره صفر باشه

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚