2777
2789
عنوان

بچه ها بالاخره با دوست پسرم بهم زدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 82 پست
از اول نمیدونستی چادری میخاد؟ اگه واقعا خوب بود و ففط بخاطر چادر بود خوب اشتباه کردی  &nbs ...

اصلا حرف چادر نیست من یه سالم پوشیدم به خدا ولی میگفت تو با بابای دوستت دوستی چون عکسشو لایک کردی یا میگفت چرا میری خونه مامان بزرگت وقتی عمت میاد یا کلا از خونه بیرون نیا

و خدایی که همین نزدیکیست❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رسما زندانی خواسته.باهاش ازدواج میکردی میشدی یه مرده متحرک تو خونه

میگفت فقط با خودم بیا بیرون با هیچکس نرو منم تو این یه و سال که باهاش بودم فقط با خودش میرفتم چادر سرم بود هیچکسو فالو نکردم ولی دیدم نمیشه همش با این حال بهم شک داشت 😔

خب بابای دوستت چرا لایک کردی اون هم جنس خودش رو بهتر میشناسه 

بعد حتما خودت راجع به پسر عمت حرفی زدی تعریفی چه میدونم چیزی گفتی اونم دوستت داشته حساس شده حساسش کردی ببین زمونه ی بدی شده 

اگ ادم خوبی بود به خاطرش کوتاه میومدی تو رابطه یه وقتایی ادم باید کوتاه بیاد عزیزم  

چرا باید کوتاه بیاد مردی که ب سلایق فرد مورد علاقش احترام نمی‌ذاره بیماره و در زندگی همه چیز رو تحمیل خواهد کرد انسان ها نباید از علایق و سلیقه هاشون کوتاه بیان برای یه غریبه انسان اول باید خودش رو در الویت بگیره بعد دیگران 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃
اصلا حرف چادر نیست من یه سالم پوشیدم به خدا ولی میگفت تو با بابای دوستت دوستی چون عکسشو لایک کردی یا ...

خوب پس  دیگه ناراحتی نداره اگه همخونی نداشتید 

ولی این همین اول عیب هاشو نشون داده 

ولی مروی که باهاش میری تو زندگی ممکن بعد عروسی این چیزا رو نشون بده 

این هنرو سیاست تو رو میخاد که اعتماد مرد زندگیت را جلب کنی 

خب بابای دوستت چرا لایک کردی اون هم جنس خودش رو بهتر میشناسه  بعد حتما خودت راجع به پسر عمت حر ...

بابای دوستم که از بچگی باهاش بزرگ شده بودم قشنگ جای بابام بود خودشم میدونست از وقتیم باهاش بودم فقط یریز گفتم پسر عمم و پسر عموم جای داداش منن یبارم ازشون تعریف نکردم 

از اول نمیدونستی چادری میخاد؟ اگه واقعا خوب بود و ففط بخاطر چادر بود خوب اشتباه کردی  &nbs ...

شما به یه خانم چادری و متدین بگو شورتک و تاپ بپوش برو آنتالیا قطعا قبول نمیکنه چون بر خلاف عقایدش وعلا شورتک چ تاپ خار داره. ؟ خیر خانمی که قرتی و قر و فری قطعا چادر با عقایدش جور در نمیاد و شرط زندگی مشترک احترام به شخصیت همدیگس و شخصیت مجموعی از سلایق و علایق و افکار و اعتقادات آدمیه

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃