از اول نمیدونستی چادری میخاد؟ اگه واقعا خوب بود و ففط بخاطر چادر بود خوب اشتباه کردی &nbs ...
اصلا حرف چادر نیست من یه سالم پوشیدم به خدا ولی میگفت تو با بابای دوستت دوستی چون عکسشو لایک کردی یا میگفت چرا میری خونه مامان بزرگت وقتی عمت میاد یا کلا از خونه بیرون نیا
رسما زندانی خواسته.باهاش ازدواج میکردی میشدی یه مرده متحرک تو خونه
میگفت فقط با خودم بیا بیرون با هیچکس نرو منم تو این یه و سال که باهاش بودم فقط با خودش میرفتم چادر سرم بود هیچکسو فالو نکردم ولی دیدم نمیشه همش با این حال بهم شک داشت 😔
اگ ادم خوبی بود به خاطرش کوتاه میومدی تو رابطه یه وقتایی ادم باید کوتاه بیاد عزیزم
چرا باید کوتاه بیاد مردی که ب سلایق فرد مورد علاقش احترام نمیذاره بیماره و در زندگی همه چیز رو تحمیل خواهد کرد انسان ها نباید از علایق و سلیقه هاشون کوتاه بیان برای یه غریبه انسان اول باید خودش رو در الویت بگیره بعد دیگران
امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃
خب بابای دوستت چرا لایک کردی اون هم جنس خودش رو بهتر میشناسه بعد حتما خودت راجع به پسر عمت حر ...
بابای دوستم که از بچگی باهاش بزرگ شده بودم قشنگ جای بابام بود خودشم میدونست از وقتیم باهاش بودم فقط یریز گفتم پسر عمم و پسر عموم جای داداش منن یبارم ازشون تعریف نکردم
از اول نمیدونستی چادری میخاد؟ اگه واقعا خوب بود و ففط بخاطر چادر بود خوب اشتباه کردی &nbs ...
شما به یه خانم چادری و متدین بگو شورتک و تاپ بپوش برو آنتالیا قطعا قبول نمیکنه چون بر خلاف عقایدش وعلا شورتک چ تاپ خار داره. ؟ خیر خانمی که قرتی و قر و فری قطعا چادر با عقایدش جور در نمیاد و شرط زندگی مشترک احترام به شخصیت همدیگس و شخصیت مجموعی از سلایق و علایق و افکار و اعتقادات آدمیه
امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃