2777
2789
ای ول ازاینا دوس دارم مرسییی

خواهش میکنم عزیزم ،

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم دقیقا میخواستم ببینم اونا چی میشن🤦🏽‍♀️  وایکینگ ها یه قبیله وحشی ان درواقع  یک ...

راستش  یه اعتراف کنم 🙄🙄اینکه اونموقع ک قسمت اول قطار بوسان رو دیدم حامله بودم و واسم یه فیلم قشنگ بود ولی چند وقت پیش ک قسمت دومش دیدم ،یکجورایی زیادی درک کردم میدونی توی فیلم هم کسی ک زامبی میشه اولش معلوم نیس وبعدش یهویی ک زامبی میشه توی کشتی دیدی ک عده زیادی رو زامبی کرد.تقریبا مثل کرونا ،کسی ک کرونا گرفته اولش معلوم نمیشه و حتی شاید باهاش حرف بزنیش وببینیش وبعدش بفهمی اون شخص کروناش مثبت شده این فیلم تقریبا نمیدونم چرا منو ب یاد کرونا انداخت و شرایط فعلی....

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
راستش  یه اعتراف کنم 🙄🙄اینکه اونموقع ک قسمت اول قطار بوسان رو دیدم حامله بودم و واسم یه فیلم ...

اتفاقا دقیقا منم وقتی نگاه میکردم یاد کرونا افتادم و مقایسه میکردم همش با کرونا واسه همین خیلی خوشم اومد از داستانش و فیلمش

اتفاقا دقیقا منم وقتی نگاه میکردم یاد کرونا افتادم و مقایسه میکردم همش با کرونا واسه همین خیلی خوشم ...

فیلم جرعت حقیقت رو دیدی ،من وقتی دیدمش یاد نی نی سایت افتادم هههه