2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا  من خیلی منتظر بودم تا قسمت دومش بیاد  یجورایی اصلا انتظار نداشتم🤦🏽‍♀️ اگه ...

منم خیلی منتظرش بود همش فکرکردم تو این قسمت دختر اون مرده با اون خانم وبچش هم هست ولی هیچ خبری از اونا نبود.

واکینگ ها موضوعش چیه.

من سریال نمیبینم راستش

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
منم خیلی منتظرش بود همش فکرکردم تو این قسمت دختر اون مرده با اون خانم وبچش هم هست ولی هیچ خبری از او ...

اره منم دقیقا میخواستم ببینم اونا چی میشن🤦🏽‍♀️ 

وایکینگ ها یه قبیله وحشی ان درواقع 

یکمم عاشقانه 

ولی مانی هیستو حتما ببین حتی اگه سریالم نمیبینی مانی هیست ارزششو داره

اره منم دقیقا میخواستم ببینم اونا چی میشن🤦🏽‍♀️  وایکینگ ها یه قبیله وحشی ان درواقع  یک ...

باشه عزیزم فردا حتما مبینم.

حتما فیلم جزیره فانتزی رو هم ببین قشنگه .

مرگ جویان هم خیلی باحاله واقعا ۵ تا دانشجو ی پزشکی هستن ک میخوان مرگ رو تجربه کنن و برای چند دقیقه میمیرن و پس زنده میشن خیلی قشنگه فیلمش 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
باشه عزیزم فردا حتما مبینم. حتما فیلم جزیره فانتزی رو هم ببین قشنگه . مرگ جویان هم خیلی باحاله واق ...

ای ول ازاینا دوس دارم مرسییی

جهان هرکس ب وسعت افکاراوست