taranomee مدیر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 556 عنوان فیلم های سینمایی مورد علاقه ؟ایرانی یا خارجی | مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 53 پست لطفا نظربدین جهان هرکس ب وسعت افکاراوست 1399/11/23 | 02:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرامش۱۳۷۱ عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 6009 ایرانی شبی که ماه کامل شد واقعا قشنگ بود به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
taranomee مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 556 معمایی و مربوط به مسائل روانشناختی. مربوط به ذهن اها یجورایی مرموزه .. جهان هرکس ب وسعت افکاراوست
lumoon2 عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 10932 مانی رو نوشتم دارم یاداشت برداری میکنم مرسی از دوستان .مجازیه دانشگاه بیکاریم توخونه خخخ مانی هیست عالیه سریالش پشیمونت نمیکنه
bookish عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 3906 Scarface Scent of a woman Taxi driverThe devil's advocate The dark knight risesForrest gump " homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .
taranomee مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 556 اره واقعا من خیلی منتظر بودم تا قسمت دومش بیاد یجورایی اصلا انتظار نداشتم🤦🏽♀️ اگه ... وایکینگ رو دیدم جهان هرکس ب وسعت افکاراوست
taranomee مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 556 هندیه:؟. ن خارجی .۲۰۰۴ جهان هرکس ب وسعت افکاراوست
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12712 اره واقعا من خیلی منتظر بودم تا قسمت دومش بیاد یجورایی اصلا انتظار نداشتم🤦🏽♀️ اگه ... منم خیلی منتظرش بود همش فکرکردم تو این قسمت دختر اون مرده با اون خانم وبچش هم هست ولی هیچ خبری از اونا نبود.واکینگ ها موضوعش چیه.من سریال نمیبینم راستش امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
گلرخ۲ عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 1919 ایرانی شبی که ماه کامل شدخارجی میان ستاره ای برباد رفته قدیمی اما خیلی دوست دارم جین ایر هم عالیه البته برای دوتایی آخری باید کتابشون رو خونده باشی ....
lumoon2 عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 10932 منم خیلی منتظرش بود همش فکرکردم تو این قسمت دختر اون مرده با اون خانم وبچش هم هست ولی هیچ خبری از او ... اره منم دقیقا میخواستم ببینم اونا چی میشن🤦🏽♀️ وایکینگ ها یه قبیله وحشی ان درواقع یکمم عاشقانه ولی مانی هیستو حتما ببین حتی اگه سریالم نمیبینی مانی هیست ارزششو داره
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12712 اره منم دقیقا میخواستم ببینم اونا چی میشن🤦🏽♀️ وایکینگ ها یه قبیله وحشی ان درواقع یک ... باشه عزیزم فردا حتما مبینم.حتما فیلم جزیره فانتزی رو هم ببین قشنگه .مرگ جویان هم خیلی باحاله واقعا ۵ تا دانشجو ی پزشکی هستن ک میخوان مرگ رو تجربه کنن و برای چند دقیقه میمیرن و پس زنده میشن خیلی قشنگه فیلمش امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
taranomee مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 556 ایرانی شبی که ماه کامل شد خارجی میان ستاره ای برباد رفته قدیمی اما خیلی دوست دارم جین ... وای برباد رفته کلاسیکه دوس دارم جهان هرکس ب وسعت افکاراوست
taranomee مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 556 باشه عزیزم فردا حتما مبینم. حتما فیلم جزیره فانتزی رو هم ببین قشنگه . مرگ جویان هم خیلی باحاله واق ... ای ول ازاینا دوس دارم مرسییی جهان هرکس ب وسعت افکاراوست