2777
2789
عنوان

خانما کارمندم شوهرم حقوقم رو میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 4651 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا الان که خونه و ماشین به نام خودش بوده میگه بعد عید یه وام برمیدارم قسطش رو بده زمین بزکم به نامت ...

خدایی خیلی صبوری که تاحالا ببخشید نزدی لهش کنی

یعنی روی قرون قرون حقوق شما حساب بازکرده

عزیزم منم کارمندم نه پولم رو میدم به شوهرم نه اون به زور میگیره نه همه رو خودم برمیدارم با هم خرج می ...

آخه حاضر نیست چیزی به نام من بزنه همه خونه و ماشین به نام خودشه

بفکر بچه نشو فقط

بچه دارم تو بارداری بهم خیانت کرد تا قبل اون حقوقم رو میدادم هرچی هم میخواستم میخرید برام ولی بعد خیانت دیگه حاضر نشدم بدم چون خونه و ماشین که منم توش شریک بودم به نام خودش زده بود 

عزیزم خیلی از مردایی که خانم شاغل میخوان تنها دلیلشون اینه که از نظر اقتصادی کمک خرج داشته باشن خوب شما پول رو هم بهش ندی ممکنه مثل دختر خاله من طلاقت بدهو زندگیت از هم بپاشه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

اصلا آدمی نیستم پول به مرد بدم اونم پوله زحمت کشی خودم من با اینکه خونه دارم کار نمیکنم حتی اگر هزارتومنم واسه پسرم خرج کنم برسم خونه از شوهرم میگیرم از اول نباید میدادی ولی دیگه رو تصمیمت بمون بزار قهر کنه

زیادی رودادی بهش .من هروقت خقوقموگرفتم توحساب خودم بوده چندماه یکبارشوهرم کم بیاره ازم قرض میگیره بعدپس میده .بهش 30 میلیون قرض دادم ی چک سفیدبهم داد بجاش.همیشه هم میگه برای خودت طلابخرکه فرداتویه جمع لخت نباشی بهت بگن اینهمه کارمیکنی هیجی طلا نداری پس اندازنداری.برای خودم زیادولخرج نمیکنم بخام خرج کنم برای پسرم دوتیکه لباس .ولی طلامیخرم و درحد احتیاج خرج

به آرزوهام قول رسیدن دادم😉