2777
2789
عنوان

خانما کارمندم شوهرم حقوقم رو میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 4651 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خودشم کارمنده

عزیزم شوهرت خیانت کرده معلوم نیسداخر زندگیتون چی میشه به هیچ وجه پول نده بهش  پس انداز کن برا ایندت .حالا انشالله ک متوجه اشتباهاتش بشه و زندگیتون خیلی خوب بشه

برای حل مشکلاتم دصلوات❤.ترک هستم🤪

قهر کنه.پولتو بهش نده و بروی خودت نیار.فکر نکن کار بدی کردی . این خرجای نصف نصف مال اروپاس که حقوق زن و مرد مساویه.نه اینجا که مرد هر کار بخواد می کنه آخرم کاسه کوزه ها ...

در ضمن من کارمندم

اگر خواست کاری برا زندگیتون کنه، بده بهش اونم نباید همشو به نام خودش بزنه، نصف نصف

تا الان که خونه و ماشین به نام خودش بوده میگه بعد عید یه وام برمیدارم قسطش رو بده زمین بزکم به نامت گفتم اشکال نداره تینقدر پس انداز برمیدارم از حقوق خودم وام رو هم میدم میگه نه پس انداز میخوای چیکار همه اش رو بده به من خودت برندار 

عزیزم منم کارمندم نه پولم رو میدم به شوهرم نه اون به زور میگیره نه همه رو خودم برمیدارم با هم خرج میکنیم تفریح میکنیم لازم داشته باشیم از هم میگیریم زن و شوهریع دیگه خونه و ماشین و ‌..شریکی داریم قضیه خیانت جدا قضیه حقوق و ..جدا اون رو جدا حل کن اینو جدا