2777
2789
عنوان

بوی گند لجن توی دهنم و ببنیم...به دادم برسید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 68 پست
عزیزم‌ دکترت چی‌گفته ؟ 

هنوز با دکترم مشورت نکردم چون دو هفتس این اتفاق افتاده 

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید دوباره مبتلا شدی برو نمونه مجدد بده

اخه علائمی ندارم جز همین بوی لجن همیشه تو بینیم و دهان

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
خواهر زاده من میگفت همه چیز طعم کپک میده ولی الان بهتر شده باید زمان بگذره

اره درست میگه، جیکار کرد بهتر شد؟ من بریدم دیگه

عوارض کروناس منم درگیرشم الان خیلیم بده 

لنت به این کرونا که زندگیای همه رو خراب کرد 

من ۳ماهی میگذره

ولی همچنان بویایی ندارمو بعضی وقتام بوی گند فاضلابو احساس میکنم

واسع برگشت بویایی چیکار کنم؟

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜
منم یه مدته اینجوری شدم کرونا هم نگرفتم یهو اینجوری شدم کاش درمان داشت  دوماهه غذا نخوردم

حالا میگن ویروس طبیعته 

اخه یه ویروس چقدر باید تغییر بده همه چیزو

این مشخصه ساخته دست انسان

من ۳ماهی میگذره ولی همچنان بویایی ندارمو بعضی وقتام بوی گند فاضلابو احساس میکنم واسع برگشت بویایی ...

من چون باردار بودم کاری نکردم خود بویاییم برگشت، ولی الان همین بوی فاضلاب که میگی مدام دارم و راه حلی پیدا نکردم