2777
2789
عنوان

بوی گند لجن توی دهنم و ببنیم...به دادم برسید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 68 پست
محاله کرونا ویروس طبیعت باشه قطعا ساخته دست بشره

دقیقا حتی یک درصد هم شک ندارم دیگه

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون باردار بودم کاری نکردم خود بویاییم برگشت، ولی الان همین بوی فاضلاب که میگی مدام دارم و راه حل ...

خداروشکر واسع من مداوم نیست

ولی اینکه هیچ بویی حس نمیکنم اذیتم میکنه

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜
خیلی چیز بدیه  بخدا چ نعمت بزرگی داشتم همین ک مزه و بو غذا رو درست می‌فهمیدیم ولی بهش بی تفاوت ...

اره واقعا چقد اسوده بودیم بدون اینکه دغدغه ی مرگ داشته باشیم کارای روزانه رو انجام میدادیم

الان چی ...همچیو نابود کرد...عزیزامون پرپر شدن...

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
اخه کی دیگه الان ۸ ماهمه باید چیزای خوب بخورم بچه وزن بگیرع اما همش بالا میارم😔😔😔😔😔

دقیقا منم اینجوریممم همچی بوی تخم مرغ میده  بخدا همش کلافه ام 

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟🌹🤲

منم بعداز کرونا اینطور بودم ... یعنی حس میکردم یه تیکه گوشت گندیده توی سرمه ... اسپند دود میکردم سرمو میگرفتم روش بو میکشیدم بازم همون بوی گند توی سرم بود ... هرچی میخوردم همون مزه ایی  بود ... یک هفته اینطور شدم 

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

منم دقیقا شرایطه تورو دارم چهار ماهه بویاییم اینطوریه فقط بوی گند میفهمم.کلافه شدم .بوی نون و برنج و ...

اگه باردار نبودم لب به غذا نمیزدم اما الان مجبورم یچیزی بخورم بچه گشنه نباشه اما دل و روده ام میاد تو حلقم

دقیقا منم اینجوریممم همچی بوی تخم مرغ میده  بخدا همش کلافه ام

افرین تخم مرغ گندیده اونم

تقریبا دو هفتس اینطوری شدم اینم بگم از موقعی که بویاییم برگشت تقریبا ۳ ماه میگذره 

یکی دو ماه طول میکشه کم کم بهتر میشه.خیلی فاجعه س ولی من فقط میانستم شیرینی جات بخورم.گوشت و مرغ که بو ماهی مرده میداد بعد از تو معده بوش میومد🙈دوماه نخوردم حالا شدتش داره کمتر میشه

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
با اجازه استارتر🤗 بچه ها کسی بامن دوست میشه؟؟؟؟؟؟درخواست بدینننن

😐😐😐

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
منم بعداز کرونا اینطور بودم ... یعنی حس میکردم یه تیکه گوشت گندیده توی سرمه ... اسپند دود میکردم سرم ...

من بعد کرونا تا ۳ ماه خوب بودم

دوباره مجدد بوی گند میشنوم😔

منم اینطوربودم دوماهی خوب شدم

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
یکی دو ماه طول میکشه کم کم بهتر میشه.خیلی فاجعه س ولی من فقط میانستم شیرینی جات بخورم.گوشت و مرغ که ...

افرین ماهی مرده و گندیده 

نفرت انگیزترین حالت ممکنه