2777
2789
عنوان

حس میکنم 22 سالگی خیلی سن بالاییه انگاری که

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 44 پست
🥲💔 منم ۹۹تو چرا نرفتی دانشگاه؟ پزشکی میخوایرتبه هات در چه حدودی بودن این سالهاالان در چه حالی میخو ...

آره پزشکی میخوام برا همین نرفتم دانشگاه رشته ی دیگ ای بخونم

من ۴۰۰ بخاطر کرونا و مجازی شدن مدرسه امون و حس رقابتی ک بینمون نبود اصلاااا نخوندم و شانسی رفتم زدم رتبه امم ۴۸ هزار شد😐💔 ۴۰۱ باز خوب بودم ولی دوران جمعبندی خوبی نداشتم و مرور درست حسابی نتونستم بکنم و رتبه ام ۲۰ هزار شد ۴۰۲ خوب بود همه چیز و خیلی خوب داشتم پیش میرفتم ولی اردیبهشت ماه بابامو از دست دادم و کلا ضربه ی خیلی بدی خوردم و اصلا کنکور ندادم اون سال تا ۴۰۳ هم افسردگی شدید داشتم و واقعا روحیه و شرایط درس خوندن نداشتم من خیلی ب بابام وابسته بودم تا اینک ۴۰۴ بالاخره تصمیم گرفتم دوباره کنکور بدم ولی چون تقریبا دوسال از درس بودم بیشتر وقتم صرف آموزش و پیشروی شد کنکورمو خوب دادم ولی نهایی بخاطر بی دقتی هام خراب شد و تراز نهاییمو خیلی کشید پایین و نمیتونستم پزشکی بیارم برا همین دوباره موندم ک امسال باز تلاشمو بکنم ببینم چی میشه🥲💔

من که به تموم این سالها که فکر میکنم قلبم اتیش میگیره نمی دونم چی شد به اینجا رسیدم🥲🥲💔

دقیقا منم همینطور همش میگم چرا اینجوری شد اگ سال اول درست و حسابی تلاشمو میکردم هیچوقت ب اینجا نمیرسیدم کنکور دیگ انگار شده بخشی از زندگیم💔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره پزشکی میخوام برا همین نرفتم دانشگاه رشته ی دیگ ای بخونممن ۴۰۰ بخاطر کرونا و مجازی شدن مدرسه امون ...

🥲🥲🥲تسلیت میگم عزیزم🖤

منم سال ۹۹ و ۴۰۰ بخاطر کرونا و اینکه توی جو رقابتی نبودم قبول نشدم و هر دو سال شدم ۵۰ هزار و مشکلاتی برام پیش اومد که نا امید شدم و کلا امیدی نداشتم برای ادامه دادن

سال ۴۰۱ هم مریض شدم و کلا ۴ ماه درگیر بودم از بس ناراحت بودم بخاطرش

سال ۴۰۲ و ۴۰۳ هم تا به خودم اومدم دیدم رسیده روز کنکور

پارسال هم از بس گفتن یازدهم تاثیرش قطعیه و فلان از شدت استرس پنج ماه تپش قلب داشتم و از خواب میپریدم و استرسم به حدی شدید شد یه شب که کلا دستم حسشو از دست داد خلاصه که رسیدم به امروز که تصمیم گرفتم مثل آدم درس بخونم

دقیقا منم همینطور همش میگم چرا اینجوری شد اگ سال اول درست و حسابی تلاشمو میکردم هیچوقت ب اینجا نمیرس ...

وای دقیقاا🥲🥲😭😭انگار یه تیکه از زندگیمونه که جدا نمیشه و هر سال کنارمونه شاید دو سه ماه تابستون کم رنگتر بشه نقشش فقطط

من که خسته شدم از شرایطم باورم نمیشه رسیدیم به دی ماه من بازم مثل سال های پیشم

دقیقا منم همینطور همش میگم چرا اینجوری شد اگ سال اول درست و حسابی تلاشمو میکردم هیچوقت ب اینجا نمیرس ...

تو تا الان چیکار کردی برای کنکور امسال؟

تراز کنکور و نهایتت چند شد

من خودم نخوندم درست ۴۰۴ رتبه ام شد ۶۰ هزار

من که خیلی استرسی ام و این حجم از فشارو که میبینم فلج میشم انگاری هیچ کاری نمیکنم

امشب فهمیدم یکی از دوستای مدرسه ام که یسال ازم بزگتره امسال دندون قبول شده

یخورده خوشحال شدم که دیر نشده بازم اگه تلاش کنم قبول بشم

من رتبه ۴ هزار ۵ هزار منطقه ۳ رو میخوام اگه بشه پزشکی تعهدی یا پردیس برم

جز مناطق محرومیم و استانمون همیشه بیشترین قبولی هارو داره

🥲🥲🥲تسلیت میگم عزیزم🖤منم سال ۹۹ و ۴۰۰ بخاطر کرونا و اینکه توی جو رقابتی نبودم قبول نشدم و هر دو س ...

ممنون خدا عزیزانتونو حفظ کنه🥲🌸

خدا لعنت کنه اینا رو با مصوبه های مسخره اشون کلی فشار و استرس ب کنکوری ها وارد میکنن💔 واقعا ناراحت شدم سعی کن انقد حساس نباشی سلامتی خودت مهم ترع

ممنون خدا عزیزانتونو حفظ کنه🥲🌸خدا لعنت کنه اینا رو با مصوبه های مسخره اشون کلی فشار و استرس ب کنک ...

🙏💕

وای یعنی پارسال من خیلیی شرایطم بد بود امسال دیگه اصلا به حرف هاشون توجهی ندارم🥲🥲🥲

وای دقیقاا🥲🥲😭😭انگار یه تیکه از زندگیمونه که جدا نمیشه و هر سال کنارمونه شاید دو سه ماه تابستون ک ...

دقیقا منم همینطور آذرماه خواستم شروع کنم دو سه روزی خوندم مریض شدم تازه الان حالم بهترع فقط یکم سرفه دارم ولی دیگ شروع میکنم تو یع کانال عضوم ادمینش قرارع یع برنامه بذاره خودش نوشته منتظرم برنامه رو بذاره طبق همون پیش میرم

دقیقا منم همینطور آذرماه خواستم شروع کنم دو سه روزی خوندم مریض شدم تازه الان حالم بهترع فقط یکم سرفه ...

اتفاقاا منم مریض بودم چند روزی هست خوب شدم

انشاالله که دیگه مریضی نیاد سراغمون

بشینیم بخونیم قبول بشیم امسال🫂

اینکه همس و سالای خودمو میبینم که دانشگاه نرفتن هم ناراحت میشم هم اینکه احساس تنهایی نمیکنم ارومتر میشم🥲

دقیقا منم همینطور آذرماه خواستم شروع کنم دو سه روزی خوندم مریض شدم تازه الان حالم بهترع فقط یکم سرفه ...

بخون قبول شدی بهم خبر بده 🫂💕

منم اگه قبول شدم بهت میگم

خانواده ات چیزی نمیگن در این باره؟؟

کسی هم مبدونه کنکور میدی از دوستات و فامیل یا نه

من که مامانم گفت امسال اخرین فرصتته بخون قبول شو وگرنه دیگه اجازه نمیدم🥲😅

من از دوستام و فامیل کسی خبر نداره همون سال ۴۰۰ گفتم رفتم دانشگاه ازاد فلان رشته میخونم زیاد هم رفت و امد ندارم باهاشون

تو تا الان چیکار کردی برای کنکور امسال؟تراز کنکور و نهایتت چند شدمن خودم نخوندم درست ۴۰۴ رتبه ام شد ...

من رتبه ام ۳۵ هزار شد

من از همسایه امون انگیزه گرفتم ۳۳ سالشه میخواد دوباره کنکور بده یکی دیگ ام ۴۰ سالشه امسال کنکور داده پزشکی قبول شد یکم ازشون انگیزه گرفتم

منم منطقه ۳ هستم دقیقا استان ما هم خیلی پذیرشش زیاده امسال تا رتبه ۱۲ هزار پزشکی قبول شدن

من رتبه ام ۳۵ هزار شد من از همسایه امون انگیزه گرفتم ۳۳ سالشه میخواد دوباره کنکور بده یکی دیگ ام ۴۰ ...

👌👌👌اره منم انگیزه میگیرم این افراد رو میبینم و میشنوم میخوان کنکور بدن

کدوم استانی؟؟