2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنید دچار دوگانگی شدم

43 بازدید | 3 پست

دوستان عزیزم ما سه تا بچه ایم که من دومی ام. یادم میاد از بچگیم تا الان پدر و مادرم بین ما فرق می ذارن و پدرم برادرمو میخاد و مادرم خواهرمو. من هیچ وقت چیزی نگفتم ولی اونا هزار بار دلمو شکستن. اصلا منو نمیخان. از یک طرف پدر و مادرم هستند از یک طرف برام مثل روز روشنه که منو ظاهری اونم جزئی میخان در صورتی که من خیلی دلرحمم و خیلی احترام بهشون گذاشتم.

خیلی دلم شکسته. منو راهنمایی کنید. شما هم چنین چیزی براتون پیش اومده؟

عزیزم من خودم مادرم

همه بچه ها برای پدر مادر بچه هستن،با جز موارد نادر که والدین مریضن،مشکل روحی روانی دارن،مسئله خاصی دارن..

پدر مادر بچه هاشون براشون بچه ان.

وقتی یک نفر بیشتر حمایت میشه منطور بیشتر دوست داشته شدن نیست..

مادر خدابیامرز من((😔زبونم لال شه تازه سه ماهه ندارمش دهنم نمیچرحه بگم) به دوتای بچه هاش ورای بقیه اهمیت میداد..چون اون دوتا مشکلات و‌ مصائب و‌بی مهارتی های داشتن که بقیه نداشتن..

اینو من تازه بهش رسیدم وقتی نیشستم توی این سه ماه ریز به ریز رفتار مامانمو یادم اودم..

وگرنه در حالت کلی دلش جونش برای تک تک ما میرفت..

من الان خودم یکی دارم یکی هم توراهه..باور میکنی هیچقوت فکر نمیکردم بتونم دومی زرو مثل اولی بخوام..الان ولی اونم همونفرپ برام عزیزتره.:ولی چون کوچیکتره و میاد قطعا فضا الان برای اون شده شاید بچخ اولم فکز کن دوسش نداریم..مثال زدم البته برات

💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خودم مادرم همه بچه ها برای پدر مادر بچه هستن،با جز موارد نادر که والدین مریضن،مشکل روحی رو ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی ولی از همون بچگی من یه نونخور اضافی بودم براشون. مثلا وقتی هر سه تامون خونه اونها هستیم مادرم با خواهرم و پدرم با برادرم پچ پچ می کنن و میخندن من و همسر و بچه ام همینطور غصه می خوریم.