2777
2789
عنوان

چقدر مردا بی منطقن

149 بازدید | 11 پست

ازبنفر هم رشته خودم درباره شغل و..درآمد اینجا  پرسیدم بعد گفت مهندس کامپیوترم ماهانه بع طور میانگین 12 میشه !گفتم کارگر ساده الان 18 میگیره نهایت 15 چجوری شما انقدر کم ؟!

تازه خونه ماشینم دارم(خودش گفت با کمک پدر)

گفت حقوق همه کارمندان دولتم این حدوده  درحالی که کارمند ای دولت بیشتر میگیرن 

من ابراز ناراحتی کزدم باانجام مهارت تخصصی حقوق چرا باید اینقدر کم باشه 

شروع کرد توهین به زنان ..آره مثل همه زنان نشستی خونه مفت میخور یمیخوابی نمیفهمی پول چجور درمیاد و....خلاصه کلی بی احترامی کرد

واقعا برای بار هزارم به ابن نتیجه رسیدم مرد هرچقدر بی پول تر زبون ش 1000متر درازتر ادعاش بیشتر  

مزدای بی پول نه پول دارن نه شعور نه انسانیت .مردک در جواب همدری من توهین کرد 

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

چی بگم که نگم بهتره

کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم می‌دونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی           ❤️با عشق از طرف:بندت❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیگم حق توهین داشته ها 

ولی این چه همدردی بود ؟ خودش در جریانه دیگه 

بدتر نمک میزدی به زخمش به خیالت همدردی کردی توقع داشتی برات اکلیلی شه ؟://

کسی هی نقطه ضعفتو بزنه تو سرت فکر میکنی همدردی میکنه و ازش تشکر میکنی؟

متاسفانه بعضی آقایون خیلی بی شعورن

ولی شما هم دست گذاشتی رو نقطه ضعف طرف 

قطعا ایشون هودش می دونه داره کم میگیره لازم نبود یاد آوری کنی بهش

تو یاد آوری نکردی البته سوال کردی و قصدت خوب بوده ولی چون خود طرف از این ناحیه احساس ضعف می کرده عصبی شده و اینطوری رفتار کرده

دلسوزی الکی برای کسی نکن هیچ وقت

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
مردا کلا تا پول ندارن میندازن تقصیر زنا

حتی یجام خودش گفت من جدی کار نمیکردم 

بی عرضگی ش زو انداخت گردن زنها 

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

متاسفانه بعضی آقایون خیلی بی شعورنولی شما هم دست گذاشتی رو نقطه ضعف طرف قطعا ایشون هودش می دونه داره ...

اوهوم خودش حس ضعف داشت که اینطور بهم ریخت وگرنه من که قصدم تخریب نبود 

نمیگم حق توهین داشته ها ولی این چه همدردی بود ؟ خودش در جریانه دیگه بدتر نمک میزدی به زخمش به خیالت ...

مقصر حقوق کم منم ؟!!!

اصلا شاید تخصص انقد رکمه که حقوق کم میدن 

بعدم کلل درباره باقی شغل هاهم آمار اشتباه میداد 

بعد مثال میگفتم فلان شغل 30 میگیره  میگفت نه می‌گفت تو بلند پروازی تو هیچی نمیشی ..

@maryamhana‍ نظرتون چیه عزیزم

@maryamhana‍ نظرتون چیه عزیزم

لیاقت همدردی نداشته

و قطعاً تخصصی هم در رشته‌اش نداشته چون کارگر روزمزد هم روزی ۱۳۰۰تا ۱۵۰۰ میگیره

منشی ۱۵ میگیره

نمی‌دونم ایشون چطوری ۱۲ میگرفته!!!

لیاقت همدردی نداشتهو قطعاً تخصصی هم در رشته‌اش نداشته چون کارگر روزمزد هم روزی ۱۳۰۰تا ۱۵۰۰ میگیرهمنش ...

به من گفت مفت خور و نفست ازجای گرم بلد میشه 

میگم  پیک موتوری الان 30 براش میمونه چجور کارمندان تخصص ی دولت 20 میگیرن؟!اصلا واقعا مزدای نی نی سایت سنبل خانن و همه  از دم پرنسسعلی