2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلیطش ۷۰۰تومن هتل هم همه قیمتی داره  من مارینا پارک بودم شبی ۲۲۰۰ چه خبره ۲۰ تومن مگه دبی می ...

واقعا منم موندم این رقما و قیمتا

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
هنرشون عکس لختی گزاشتن عروسیشون بوده که ما با عقایدمون جور درنمیاد

بلاگر ینی اینک در یه کاری تخصص داشته باشه و اونو بیاد معرفی کنه و.... مثل صدف بیوتی و امثالش... نه اینک از جایی ریختن و تمیز کردن خونه و کل زندگی و شوهر عاشق پیشه و این چیزا بیان بگن و 24 ساعته در حال عکاسی و کلیپ و سوپرایز های هماهنگ شده و همشون هم زندگی و لوازم ی مدل دارن. اما خب خیلی خودشونو دست بالا گرفتن و بلاگر معرفی میکنن. من ک خدا رو شکر هیچ کدوم و دنبال نمیکنم. جز خانوما و افرادی که واقعا چیزی برای حرف زدن داشته باشن و یه تخصص تو انجام کاری. 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
هوووف خدا کمکمون کنه عزیزم مام خدایی داریم ایشالا بزودی مام پولدار بشیم بریم 😉

مشکل اینجاس که ما پول داریم ولی نمیریم😐😐😐

البته نه در حد کیش

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
بلاگر ینی اینک در یه کاری تخصص داشته باشه و اونو بیاد معرفی کنه و.... مثل صدف بیوتی و امثالش... نه ا ...

بله دقیقا منم منظوزم همونه ولی بعضیا فقط کلیپ تولد وعروسی وخواستگاری میگن بلاگریم کلی پول به جیب میزنن

اکثرن که من دیدم بافیلم عروسیشون بلاگر شدن بله چندتا باحجابم دیدم که اونا هنری لابد دارن ولی اونا که ...

مهسا ایروانیان هنر خاصی نداره،همین جذب فالوور و تولید محتوای مطلوب هم خودش هنره

تازه اگر یه سری هنر هم دارن خوب خوششون باشه 

شما هم برو هنری یاد بگیر

منظورم از این حرف ها اینه،همه ی ما میتونیم فقط کافیه اراده کنیم و فکر کنیم،تلاش کنیم

خخخ منه بد بخت چی بگم تو تمام عمرم فقط سه تا شهر دیدم😐😐😐

ما ازتبریز سوارقطار میشدیم مستقیم مشهد وحرم بعد بالعکس 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
بله دقیقا منم منظوزم همونه ولی بعضیا فقط کلیپ تولد وعروسی وخواستگاری میگن بلاگریم کلی پول به جیب میز ...

درسته. چون میدونن با تولد و رقص و عروسی یهو میترکه برا همین هی کلیپ میذارن و سوپرایز و جایزه های تقلبی و.. 

که بازدید بره بالا برا گرفتن تبلیغات 

یجورایی تبلیغاتی هستن همین. هیچ فن یا تخصصی ندارن و همه هم ماشالا داستان زندگی دارن 

یه خانومه هست بنام آیدا پور نسب یبار درباره اینجور افراد صحبت کرد و حتی گفت اینا همشون ی افرادی و دارن که براشون داستان زندگی مینویسن همش هم برا جذب مخاطب و پوله. 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫