من همیشه ۳ ۴ روز لکه بینی دارم . کلی هم سونو آزمایش و همه چی رفتم میگن هیچ مشکلی نیست
زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله بخاطر خوشخیمی یا بدخیمیش که تخلیه رحم بشم یا نشم چون هم اندو دارم هم تنبلی هم پلیپ... واقعا یهوی ...
عزیزم دکتر من گفت اگه بین پریود لکه بینی داشتی بیا کورتاژ رو تکرار کن بهم قرص مدروکسی داد که اونو که میخورم لکه بینی دارم اما داروی هورمونی نخورم بهترم
ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما تو بمان و دگران وای به حال دگران
فکر میکنم اندو سونو مخصوص داره سونو سه بعدی شما هم لک خشک و کهنه هست ؟مال من لخته های خیلی ریز خشک
فکر نکنم همین سونو معمولیه نمیدونم البته
لکه قهوه ای هست ولی نسبتا بزرگه
من بارها به دکتر گفتم سونو جدا نداد به فکر فرو بردی منو
زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید