2777
2789
شما کورتاژ رو تکرار کردین؟ برا منم زده تکرار

بله بخاطر خوشخیمی یا بدخیمیش که تخلیه رحم بشم یا نشم چون هم اندو دارم هم تنبلی هم پلیپ... واقعا یهویی شده بوده من کلا همیشه پریودم مرتب بود جز 4 ماه

⛔️درخواست دوستی ندید🚫

من همیشه ۳ ۴ روز لکه بینی دارم . کلی هم سونو آزمایش و همه چی رفتم میگن هیچ مشکلی نیست 

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علتش همین لکه بینی قبل پریوده؟ آخه منم لکت بینی قبل پریود دارم خیلی سال منتظر بچه دوم بودم

من تنبلیرشدید تخمدان دارم....نمیدونم هیچ وقت مثل آدم پریود نشدم

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

من تنبلیرشدید تخمدان دارم....نمیدونم هیچ وقت مثل آدم پریود نشدم

عزیزم آی وی اف کن تا سنت بالا نرفته شنیدم وام میدن 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
بله بخاطر خوشخیمی یا بدخیمیش که تخلیه رحم بشم یا نشم چون هم اندو دارم هم تنبلی هم پلیپ... واقعا یهوی ...

عزیزم دکتر من گفت اگه بین پریود لکه بینی داشتی بیا کورتاژ رو تکرار کن بهم قرص مدروکسی داد که اونو که میخورم لکه بینی دارم اما داروی هورمونی نخورم بهترم

من همیشه ۳ ۴ روز لکه بینی دارم . کلی هم سونو آزمایش و همه چی رفتم میگن هیچ مشکلی نیست

فکر میکنم اندو سونو مخصوص داره 

سونو سه بعدی 

شما هم لک خشک و کهنه هست ؟

مال من لخته های خیلی ریز خشک 

عزیزم دکتر من گفت اگه بین پریود لکه بینی داشتی بیا کورتاژ رو تکرار کن بهم قرص مدروکسی داد که اونو که ...

مدروکسی هرمونیه منم مجسترول میخوردم اوکی بودم ولی الان نمیخورم کلا قطع شده پریودم و منتظر جوابم

⛔️درخواست دوستی ندید🚫
آنتی تی پی او بالا هست از من مشکوکم به هاشیمیتو یه اختلال تیرویید هست شاید از اونه

منم هاشیموتو دارم وقتایی که تیروییدم بهم میریزه پریودم تغییر میکنه اینطوریو برام پیش اومده

مدروکسی هرمونیه منم مجسترول میخوردم اوکی بودم ولی الان نمیخورم کلا قطع شده پریودم و منتظر جوابم

ای داد یه تخمدان سالم شده آرزوم

فکر میکنم اندو سونو مخصوص داره سونو سه بعدی شما هم لک خشک و کهنه هست ؟مال من لخته های خیلی ریز خشک

فکر نکنم همین سونو معمولیه نمی‌دونم البته 

لکه قهوه ای هست ولی نسبتا بزرگه 

من بارها به دکتر گفتم سونو جدا نداد به فکر فرو بردی منو

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
یعنی با یائسگی تموم میشه؟امکان برگشت نداره؟خوبه اینجوری

نه دیگ اوکی میشه

حالا من چیزی که تواتاق عمل دیدم وقتی شکمو عمل میکنن میبینن که نتیجه با سونو متفاوته

سونو معمولا دقیق نیست

به خصوص اندومتروز که اوناییش ک کوچولوه معلوم نیس