2777
2789
همه کین؟  من تاحالا نرفتم

همین خانومایی که تو اینستا چایی میریزن وخونه رو مرتب میکنن  و کلی فالوور دارن و کلی پول میذارن تو جیب و خب برا جذب فالوور مجبورن هی اینور اونور برن که بازدید بره بالا 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تواین گزونی باید پولی باشه که بی ارزه

بله اینم حرفیه، اونجا بری باید لاکچری خرج کنی

بوی بهبود ز اوضاع جهانم می شنوم...                            مانده ام کشور من جزء جهان نیست چرا! 

با تور برید ارزون تره

اللن برا هتل ۴ ستاره ۳ روز و ۴ شب نفری ۳ و نیم تا ۴ زدن

من الان چک کردم.

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
همین خانومایی که تو اینستا چایی میریزن وخونه رو مرتب میکنن  و کلی فالوور دارن و کلی پول میذارن ...

خب من ازونا نیستم، آدمم😂 قربون خودم برم😊😊خودم بیام بغل خودم 😁😗😌

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
راجب کیش داری میگی؟؟؟؟  چه خبره بابا چرا جو میدی الکی وقتی نمیدونی

رفت و امد هتل و خرید و تفریح برای دو نفر بخوبی 50میشه،

باشه شما خوبی عزیزم

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
خوشبحال اونیکه پولداره و هرکجا دلش میخاد میره  ما ففط اومدیم تو این دنیا حسرت بخوریم آخرشم بری ...

خخخ منه بد بخت چی بگم تو تمام عمرم فقط سه تا شهر دیدم😐😐😐

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
۵۰ملیون،،،؟؟

نه عزیزم این قیمتا نیست.

قطعا خرج کردن سقف نداره اما اگه به حداقل ها بخوای بری یه هتل مناسب نفری ۴ تومن حدودا.

اونجا دیگه چه تفریحی بری چی بخری و... دست خودته خواستی لارج خرج میکنی نخواستی از آرامش جزیره و ساحل و پیاده روی و دوچرخه سواری لذت میبری

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊