2777
2789

ما هم نميتونيم🤦🏻‍♀️

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، تنها راهش ثبت نام قرعه کشی خانگی هست،و اگر درامد ثابت خواستی داری برای مخارجت برنامه ریزی میکنی و یه مبلغی میزاری کنار برای خرج های اضافی اون خرج های اضافیت میش پس اندازت،معمولا هرفردی  پول پس انداز میکن برای خرید چیز خواستی که مدنظرشه پس اون مبالغ رو بریز داخل کارت جدا گونه تا به اون مبلغی که خواستی برسه 

هردو باید شاغل باشید خودتم برو سرکار  حتی شده فروشندگی یا منشی پزشک یا برو دوره ی تزریقات ب ...

دخترم تازه یازده ماهشه خیلی بهم وابستس خانواده شوهرم خوشش نمیاد 

سلام، تنها راهش ثبت نام قرعه کشی خانگی هست،و اگر درامد ثابت خواستی داری برای مخارجت برنامه ریزی میکن ...

قرعه کشی خانوادگی کجاس ما تو اطرافمون نداریم😐

واس فروش رفتن خونمون دعاکنید عزیزان🥺😫🌹
سلام، تنها راهش ثبت نام قرعه کشی خانگی هست،و اگر درامد ثابت خواستی داری برای مخارجت برنامه ریزی میکن ...

قرکشی خانوادگی بلد نیستم چیطوریه شهر ماهم نمیدونم داره یانه

درامدشو بگو تا بگم بهت

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
مشخص نیست ماهی3یا4میلیون

با اون کم نیارین خوبه گلم با این قیمتای نجومی الان برای پس انداز باید ماهانه ۱۵ ب بالا باشه درامدت

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌