2777
2789
عنوان

پدر خسیس

2069 بازدید | 30 پست

بچه ها پدرم تقریبا پولدارن و دستشون به دهنشون میرسه.دو سه تا خونه و دو سه تا مغازه دارن و سه تا هم ماشین.ولی اگه بگم شاید باور نکنین که مایحتاج ضروری خونه مثل برنج و روغن و چایی و اینارو به زور و با هزار تا غرغر و منت میخره.من خودم ازدواج کردم خواهر برادرمم همینطور اما وقتی میریم اونجا طفلی مامانم اینقدر جوش میزنه که همه چی خوی باشه و کم وکسری نباشه.خیلی غصه ش رو میخورم خیلی و بیشتر از همه از این ناراحتم که چرا دست و بالم اونقدر باز نیس که بتونم کمکش کنم و شوهرمم راضی نیس اگه بخوام کمکی چیزی بکنم.برادرمم که ازدواج کرده گهگاهی چیزی میخره و هیچوقت دست خالی نمیاد خونشون

به خدا فک میکنم مگه چقدر آدم میخواد زندگی کنه که زن و بچشو سختی بده.

پدرت مثل پدره مه البته از پدر من خیلی بدتر 

این ها اینجوری بزرگ شدن و پول جمع کردن

نحوه بزرگ شدنشون اینجوریه

میخواهی توی این سن تغییر کنن؟!!

براشون پول جمع کردن خیلی لذت بخشه برعکسه پول خرج کردن حتی ریالی براشون عذاب اور

هیچوقت دیگم تغییر نمیکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره متاسفانه.فک کن مامانم چقدر زجر میکشن  که آرزوی مرگشو میکنن😔

من مادرم خدابیامرز فوت شد

یادمه همیشه با حسرت زندگی عاشق هایی رو میدید ک ی خونه خرابه کوچک دارن ولی دلشون شاده

پدرم برای هزار تومن پول جلو بقیه ب من اون روز توهین کرد....

نمیشه کاریش کرد

حداقل پدر من از ۷۰ سالش ک گذشت و مادرم فوت شد باز یه ذره از مال و اموالشو بخشید ب بچه هاش.

اخه جالبیش اینه زورش میاد واسه خودشم خرج کنه

آره متاسفانه.فک کن مامانم چقدر زجر میکشن  که آرزوی مرگشو میکنن😔

پدرتون هرچقدر خسیس، اون استراتژی های مالی رو بخاطر شما ها انجام داده و آینده شما، اگر استراتژیش(خساست) چیز فاجعه باری بود قطعا این اموال رو نداشت و شاید حتی ی خونه هم نداشت مثل خیلیا ک محتاج تهیه جهیزیه هستن یا خونه ندارن و....

پس در درجه اول نتیجش تا اینجا خوب بوده ولی از این ببعد باید تغییر کنه، پدرتون زیادی احسا نا امنی داره چون دوران جنگ و انقلاب و قحطیاشونو دیده پس ففک میکنه تکرار میشن ( ما چ میدونیم شاید ی چی بدترشم بشه) ی خالت دفاعیه این کارش😅

من مادرم خدابیامرز فوت شد یادمه همیشه با حسرت زندگی عاشق هایی رو میدید ک ی خونه خرابه کوچک دارن ولی ...

خدا رحمت کنه مادرتو عزیزم

همیشه یکی از ترس های زندگیم اینه مادرم زودتر فوت کنه و حسرت خیلی چیزا به دلش بمونه چون بخاطر خساست بابام از خیلی چیزاش گذشته و الان بعد ۳۰ سال زندگی درست بشو هم نیس

فک کن همین که میگی برای خودشونم دلشون نمیاد خرج کنن.همین حرصم میده

خدا رحمت کنه مادرتو عزیزم همیشه یکی از ترس های زندگیم اینه مادرم زودتر فوت کنه و حسرت خیلی چیزا به ...

میدونم عزیزم .

اخلاق بابام همینجوریه

اگه مامانت حساس و زود استرسی و ..... ایناست حواست بهش خیلی باشه

هر از گاهی اگه تونستی ی چیزی برا مادرت بگیر یا حالشو بپرس یا عاشقانه باهاش صحبت کن 

پدرتون هرچقدر خسیس، اون استراتژی های مالی رو بخاطر شما ها انجام داده و آینده شما، اگر استراتژیش(خساس ...

واقعا فک میکنم اگه من بچه ی بد و بدذاتی بودم باید همین فکرو میکردم که نهایتش برای خودمه همش و مال و اموال زیادی بهم میرسه در آینده.ولی وقتی حرص و جوش های مامانم و خساست های بیش از انداره ی بابامو میبینم بخدا فقط میخوام برای خودشون خرج کنن .خوب بخورن خوب بپوشن سفر برن