2777
2789
عنوان

تعبیر خواب گربه رو میدونید؟

146 بازدید | 13 پست

دیشب خواب دیدم تو یک خونه ی جدیدم انگار که خونه ی خودم بود 

بعد تو یکی از اتاق هاش یه گربه ی خاکستری ناز بود

تعبیری داره؟

کاربری سومم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوخی پیشول😻  ولی فکر نکنم تعبیر خوابه خوب باشه حس بدی داشتی یا خوب؟  اضطراب یا ارامش؟ ...

هیچ حسی نداشتم؛داشتم به خونه توجه میکردم یهو دیدم یه گربه تو یکی از اتاقاس

کاربری سومم   
می‌تونه دزد باشه تعبیرش اما بیشتر زن تعبیرش میکنن

منم تو گوگل دیدم نوشته اگر مردی خواب ببینه تعبیرش زن میشه؛خب زن ببینه چی میشه؟

تعبیر خواب ها خیلی ناقصن فقط خطاب به مردان😬 

کاربری سومم   
ان شاءالله که خیره

ممنونم؛میدونید من خواب که میبینم معمولا خیلی زود تعبیر میشن و برام اتفاق میافته الان چون تعبیر این خوابم و نمیدونم یه خورده ترسیدم

کاربری سومم   
ممنونم؛میدونید من خواب که میبینم معمولا خیلی زود تعبیر میشن و برام اتفاق میافته الان چون تعبیر این خ ...

والا من چند وقت پیش خواب هفت هشت تا گربه دیدم یعنی وحشتناک بودا توی خونمون اما تعبیرش زیاد خوب نبود صبحش صدقه انداختم خداروشکر اتفاق بدی نیفتاد حالا تو هم بگو ان شاءالله خیره انرژی منفی از خودت دور کن

الهی وربی من لی غیرک  اللهم عجل لولیک الفرج  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
والا من چند وقت پیش خواب هفت هشت تا گربه دیدم یعنی وحشتناک بودا توی خونمون اما تعبیرش زیاد خوب نبود ...

ای وای خوب شد یادم انداختید من اصلا صدقه ندادم

انشاا که هرچی خیر پیش بیاد

کاربری سومم   
گربه دوست داری؟یا بهش فکر میکنی؟  من چون از گربه ها خوشم نمیاد اصلا بهشون فکرم نمیکنم برام عجی ...

ن اصن خوشم‌نمیاد از گربه 

دیشب چن بار خواب دیدم 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍