2777
2789

من یه تاپیک زدم سر کنجکاوی اصلا مهم نبود فقط نمیفهمیدم طرفو 

گفتم چرا دختر دنبال پسری که خانواده اشو و خودشو خورد کرد و فقط پولداره هیچی دیگه نداره 

یه دختر بهم پرید باهام دعوا کرد حتی راجع بهم تاپیک زد 

آخر رفتم تاپیکاش خوندم دیدم خودش کلی دوست پسر داشته و دوست پسراش ولش کردن و این مثل این دختر میافتاده دنبالشون 

واسه همین بهم حمله و توهین کرد 

لزومی نداره حمله و توهین کنین 

کافیع فقط رد بشین 

از این به بعد من دیکه اینحا تاپیک نمیزنم واقعا وضعیت روانی جامعه خرابه 

چرا یه تاپیک تو فضای محازی باید انقدر پیگیرت کنه 

فردا تو زندگی چه طوری میخوای دووم بیاری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالهاست اینجام. سعی میکنم با کسی به چالش و تنش نیفتم. چون واقعا حتی طرز صحبت کردن یه عده مشخصه که چه افکار مسمومی پشت اون بیان پنهان شده. فقط باید رها کنی رد شی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چون توهم اینو دارن طرف پولداره دیگه همه پولشو میاد میریزه به پای اینا.بقه چیزا هم خود به حل میشه

دقیقا

من با آدمای خیلی زیادی برخورد داشتم. یکی از همکارام با همین تفکر ازدواج کرد و بعد از ۳ سال جدا شد. مهریه ش هم ۱ سکه بود میگفت اون همه پول داشت حتی یه پراید هم برای نخرید‌. فکر میکرد قراره همه زندگی خودشو پدرشو به نام ایشون کنه‌ 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بیخیال عزیزم 

تاپیک قبلیتون رو هم خوندم حقیقتا از یک جایی به بعد جواب اون فرد رو نمیدادم چون مشخص بود میخواد اعصاب خورد کنه

در کل به نظرم بعضی دخترا عزن نفس ندارن واقعا

یعنی برا من نوعی در بدترین حالت که کارتن خواب بشم دزدی راحت تره تا اینکه برا پولدار شدن التماس پسر کنم

اره دقیقا هرکسی باهرشخصیتی پشت این ماسکای مجازی هست..یبارمن تویه تاپیک پربازدیدیه نظری گذاشتم بعدیه نفرمیخواست بگه اشتباهه حرف من درصورتی که همه بهش گفتن که درسته واون اشتباه میکنه..حالااشتباه یادرست بودن حرف من مهم نیست مهم این بودکه به بدترین حالت ممکن به من حمله کرده بودواصلاطرف صحبت من اصلااون نبود..من اینقدشوک بهم واردشدکه همون لحظه دستموبریدم..اصلاتوقع اون حمله بااون لحن بدونداشتم...فقط بدونین اینجاواقعی نیست وردبشین وگرنه بداسیب میبینین

دقیقامن با آدمای خیلی زیادی برخورد داشتم. یکی از همکارام با همین تفکر ازدواج کرد و بعد از ۳ سال جدا ...

زیادم هستن طرف معتاده دست بزن داره خیانت میکنه تنها نکته مثلا مثبتش همون پوله بعد اینا توی یه خونه زندگی جدا با پوله شوهره  برای خودشون درست میکنن و فاز زنای قوی و مسقل میگیرن و نسخه طلاق برای کسایی میپیچین که هیچ پشتوانه مالی حتی خانواده حمایتگر هم ندارن.واقعا ادم میمونه چی بگه

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)