2777
2789
عنوان

نامزدم میگه عاشقتم ولی بفکر طلاقه

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 59 پست
بیشتر لجبازیه اگ هم لجبازی نیس بهانه اس حس میکنم سنش کمه.دیگ پیگیر نباش ی مدت سکوت کن بشین نگا کن فق ...

همش یه داستانی باهاش دارم دو ساله عقدم باهاش از زندگیم خیری ندیدم اون خیلی اشتباه کرده ولی من بخشیدمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل باید باهاش چند روز راجبِ این چیزا صحبت کرد . بلاخره بخواد نخواد باید گذشت رو یاد بگیره. 

بله باید حتما صحبت بشه 

و اگه نتیجه نداد نفر سومی میخواد که بهترین نفر مشاوره. چون بیطرف هم هست و راهنماییشون میکنه

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل
بله باید حتما صحبت بشه  و اگه نتیجه نداد نفر سومی میخواد که بهترین نفر مشاوره. چون بیطرف هم هس ...

از خدا چ پنهون من کلی باهم صحبت شد که تونستم بفهمم نباید سر هرچیزی فاجعه به بار نیارم و به فکر این واژه منحوس نیافتم . من خیلی زود ازدواج کردم ولی خیلی سختگیر بودم نسبت به همه چی که قشنگ ۷۰ درصد بهتر شدم 

متاهل
خیلی سنگ دله  خدا جوابشو بده  از خدا میخام حال همین روزامو داشته باشه

سنگ دل نیست عزیزم مردها کلا اخلاقشون اینطوریه چون یه عمر باید ناز زن بکشن خیلی دوست دارن موقعیتش پیش بیاد که یکی نازشونو بکشه اما بلد نیستن و شور از مزه به در میکنن. فقط بهت توصیه میکنم هیچوقت تو زندگی خودتو وابسته نشون نده. من یه زمانی بخاطر همسرم قرص خوردم. بیخود و بی جهت 24 ساعت گوشیشو خاموش کرد منم شدیدا وابسته بدوم اونم میخواست اذیتم کنه منم قرص خوردم. اما وقتی بهوش اومدم تو بیمارستان از بعد اون زندگیمو تغییر دادم دیدم کاملا دارم راه رو اشتباه میرم الان هشت ساله اون میترسه منو از دست بده. جسارت نباشه اون موقع خیلی آویزون بودم وقتی قهر میکرد دویست بار زنگ میزدم منت کشی. از بعد اون ماجرا وقتی قهر میکنه اصلا زنگ نمیزنم خودش بارها گفته خیلی عوض شدی منم گفتم خودت خواستی

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
سنگ دل نیست عزیزم مردها کلا اخلاقشون اینطوریه چون یه عمر باید ناز زن بکشن خیلی دوست دارن موقعیتش پیش ...

هیییییییی خدا دارم میمیرم بس استرس دارم از خدا میخام تمومم کنه

استریوی نداشته باش یکمی ازش فاصله بگیر خودش میاد سمتت. بهت قول میدم یه روزی اینا همه واست خاطره میشه و حسرت میخوری که چرا بهترین روزای زندگیتو با وابستگی الکی خراب کردی. خودتو پیر نکن دختر. اون الان عین خیالش نیست چون مطمئنه تو شدیدا بهش وابسته هستی

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
اره والا من ک کاری نکردم انگار خیانت کردم داره اینجوری میکنه 

محکم نیستی عزیزم .مدگ یه بار شیونم یه بار 

گفت طلاق محکم وایسا بگو باشه ببین مردش هست بتونه ۱۰۰ تت سکه بده چه برسه ۹۰۰ تا ‌.چرت میگه بترسونت که موافق شده .تو زنی باید محکم باشی فردا تو زندگی انقدر بالا پایین هست سریع میخای جا بزنی 

معلومه دنبال بهانه‌س  اصن فدای سرم فقط داره سردم میکنه با این کارش

ببین با این شوهر بد دلت اگر جدا بشی به نفعت هست اگر قصد ادامه تحصیل و کار داری .چون فردا بری خونه تون بدون اجازه تا سرکوچه بری روزگارت سیاهه میگن مردها بد دل خوب میشن وقتی ۵۰ سالت شد دور برت عروس داماد نوه پر بودن دیدم که میگم .فکر میکردم فقط شوهر خودم روانی و دیوانه هست.اوایل همش حرف طلاق میزد من میترسیدم مثل تو رفتار میکردم الان دعوا میشه میگم بریم جدا بشیم واقعا رو خودم کار کردم از بس اسم طلاق میاورد .طلاق پایان دنیا نیست .الان من میگم اون کوتاه میادولی شوهر بد دل خیلی بده .کاش همون اوایل قبل بچه جدا میشدم.عصبی و بد دهن هم هست 

مگه میخوان اعدامت کنن .قوی باش .فکردن شهر هرت هست .بگو باشه اگر جدا شدین که به نفعت هست چون خودش خوب نشون داده اگر جدا نشدین همیشه با هر دعوایی میگه طلاق تو هم بگو باشه .من مشکلی ندارم دوستت دارم ولی تو میگی باشه .دلم به حالت میسوزه یه شوهر روانی داری مثل خودم .من که رو خودم کار کردم البته سنم از شما بیشتره و دمین زندگیم هست ولی حیف روزهای عمرمون حیف جوانی و سلامتی مون کنار همچنین روانی ها سپری میشه شوهرم عاشقمه ولی خسته ام از دیوانه بازی هاش 

میدونم سخته    ولی این دفعه اصلاااا زنگ نزن دیگه    اگه خودش هم زد سرد حرف بزن و با طلاق موافقت کن   بگو من گریهدهامو کردم دیگه الان آرومم امادم برای طلاق بهتره در ارتباط نباشیم دیگه     باید بترسه تا برگرده چاره دیگه نداری