2777
2789
عنوان

نامزدم میگه عاشقتم ولی بفکر طلاقه

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به قول فروغ فرخزاد : "رفتن" !

رفتن که بهانه نميخواهد ،
يک چمدان ميخواهد از دلخوريهاى تلنبار شده و گاهى حتى دلخوشيهاى انکار شده ...
رفتن که بهانه نميخواهد وقتى نخواهى بمانى ، با چمدان که هيچ بى چمدان هم ميروى !

"ماندن" !

ماندن اما بهانه مى خواهد ،
دستى گرم، نگاهى مهربان، دروغهاى دوست داشتنى،
دوستت دارمهايى که مى شنوى اما باور نمى کنى،
يک فنجان چاى، بوى عود، يک آهنگ مشترک، خاطرات تلخ و شيرين ...

وقتى بخواهى بمانى ،
حتى اگر چمدانت پر از دلخورى باشد خالى اش مى کنى و باز هم ميمانى ...
ميمانى و وقتى بخواهى بمانى ، نم باران را رگبار مى بينى و بهانه اش مى کنى براى نرفتنت !

آرى ،
آمدن دليل مى خواهد
ماندن بهانه
و رفتن هيچکدام ......

نامزد بودیم با همسرم. به یکی از دوستام خیلی گیر میداد. منم یه بار رفتم خونشون نگفتم. اومد مچمو گرفت که خونه نیستم. تا وقتی داشتم معذرت خواهی میکردم ول کن نبود نمیدونی چیکار میکرد همش میگفت طلاق. یه روز زدم به سیم آخر گفتم مگه چیکار کردم یه درک برو طلاق بده شورشو در آوردی دیگه. بعدشم تا چند روز محلش ندادم خودش دوباره اومد سمتم. مطمئنم اگه تا آخر عمر هم معذرت خواهی میکردم ول کن قضیه نبود. بعضی مردها جنبه عذر خواهی ندارن هر کاری هم که کردی باید حق به جانب باشی. از اون موقع هشت سال میگذره هیچوقت ازش معذرت خواهی نکردم دیگه چون دیدم جنبه نداره.

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
نامزد بودیم با همسرم. به یکی از دوستام خیلی گیر میداد. منم یه بار رفتم خونشون نگفتم. اومد مچمو گرفت ...

اره منم باید همین کارو بکنم خواهش و التماس ادمو کوچیک میکنه بهش زنگ نمیزنم 

التماس نکن فقط بدتر جوگیر میشه .بگو باشه مطمئن باش از خر شیطون میاد پایین 

اهوم درسته با این کارش دیگه ذوقمو کور کرده دیگه بهش پیام نمیدم زنگ نمیزنم

زندگی که قراره با یه اشتباه تموم بشه بزار تموم بشه .آدم جایزالخطاست .دورازجون از قرآن که بالاتر نیست ...

اره والا من ک کاری نکردم انگار خیانت کردم داره اینجوری میکنه 

چقد بچه اس همسرت انگار چی شده حالا خب کارت اشتباه بوده اما ده بار عذرخواهی کردی واااا طلاق؟؟؟؟ ای خد ...

معلومه دنبال بهانه‌س 

اصن فدای سرم فقط داره سردم میکنه با این کارش

اره منم باید همین کارو بکنم خواهش و التماس ادمو کوچیک میکنه بهش زنگ نمیزنم 

دقیقا . از این به بعد هرچی گفت بگو باشه برو طلاق بده کاری نکردم که . مستقیم بگو تا الانم نباید عذر خواهی میکردم دیگه هر کاری دوست داری بکن. بگو اصلا منم موافق طلاقم با آدم بی گذشت نمیتونم یه عمر زندگی کنم. عزیزم اولشه بی تجربه ای اما بذار یه چیزی بهت بگم همیشه سعی کن یه کاری کنی که اون بترسه از دستت بده. یه کاری کن همیشه تو استرس از دست دادنت باشه نه اینکه تو بهش نشون بدی که تو این استرس رو داری.

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
به نظر من می خواد زهرچشم بگیره مگه به این راحتی میشه طلاق داد هروقت حرف طلاق زد تو هم بگو منم فکره ...

هی خدا نمیدونم بخدا حالم خوب نیس

قنادی داره

مهریه ۹۰۰ سکه

معلومه دنبال بهانه‌س  اصن فدای سرم فقط داره سردم میکنه با این کارش

بیشتر لجبازیه اگ هم لجبازی نیس بهانه اس حس میکنم سنش کمه.دیگ پیگیر نباش ی مدت سکوت کن بشین نگا کن فقط.مردی که از ی چیز ساده انقد ماجرا بسازه بعدا سرهراشتباهی هررروز دادگاهی

دقیقا . از این به بعد هرچی گفت بگو باشه برو طلاق بده کاری نکردم که . مستقیم بگو تا الانم نباید عذر خ ...

خیلی سنگ دله 

خدا جوابشو بده 

از خدا میخام حال همین روزامو داشته باشه