2777
2789
عنوان

نامزدم میگه عاشقتم ولی بفکر طلاقه

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباشید من و خانومم هم دوران نامزدی در کنار روزای خوب؛ روزهای وحشتناکی داشتیم ک فکر می‌کردم طلاق بهترین راهه ولی الان بعداز ۳ سال همه چی عالیه و توی روزایی از اون بدتر هم به فکر این حرکت نمیافتیم ک اسمشم نمیارم . برو به زندگیت برس خاصیت انسان؛ گذشته . میگذره خیالت راحت 

متاهل
سلام چند وقته ندیدمت😘😘😘😘😍

سلام عزیزم خوبی 😍اره تقریبا مجازی رو ترک کردم و به زندگی واقعی برگشتم 😁

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

خب اشتباه کردی دیگه اون لحظه با خودش فکر کرده چقدر صمیمی هستن که گوشیشو جواب میده نمیدونم از عمد اینکارو کردی یانه

میتونستی اون موقع جواب ندی بعد بهش زنگ بزنی

خودتو بزار جاش اگه زنگ میزدی دخترخالش جواب میداد عصبانی نمیشد؟ دلسرد نمیشدی؟ 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خیانت که بهش نکردی . قضیه ای بوده که خوشش نمیومده. باید خیلی با احترام یکسری باهاتون صحبت میکرد و میگفت از اینکار خوشش نمیاد و ازتون خواهش میکرد که این کار رو دیگه نکنید و قطعا شما هم این قول رو بهش میدادید. اینکه من تو رو دوست دارم ولی باید طلاقت ......

صحبتهای بچگونه هستش. گاهی سن آدم میره بالا ولی پخته نمیشه. واقعا مشاور اینجور موقعها خیلی موثره

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل
سلام عزیزم خوبی 😍اره تقریبا مجازی رو ترک کردم و به زندگی واقعی برگشتم 😁

قربونت برم مرسی😘

دیدمت ذوق زده شدم گاهی سربزن ❤️❤️❤️

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

قربونت برم مرسی😘 دیدمت ذوق زده شدم گاهی سربزن ❤️❤️❤️

در حدی که اعتیاد نشه گهگاهی میام 😍قربانت 💋

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

خدا کمکت کنه عزیزم بالاخره یه اشتباهی کردی حیف زندگیتون اینطور بپاشه برعکس بعضی نظرات من میگم واسه عشقت بجنگ نزار بخاطر یه سوء تفاهم خراب بشه

الهی وربی من لی غیرک  اللهم عجل لولیک الفرج  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

زندگی که قراره با یه اشتباه تموم بشه بزار تموم بشه .آدم جایزالخطاست .دورازجون از قرآن که بالاتر نیستی تو اونم یه خطاست .بگو من دوست دارم اما با اشتباهات و درست کاریات با خوبیات و بدیات .توهم باید منو اینجوری دوست داشته باشی .زندگی و اشتباه کردن عزیزم