2777
2789
عنوان

نامزدم میگه عاشقتم ولی بفکر طلاقه

992 بازدید | 59 پست

خیلی حالم بده دیگه نمیدونم چیکار کنم ک برگرده آخه من دوسش دارم عاشقشم نمیتونم ازش دس بکشم میدونم اشتباه کردم ولی چرا یهو رفتارش با من سرد شد باورم نمیشه باورم نمیشه اون عشقم باشه ب من بگه طلاق ...

اینو گفته بهش زنگ زدم گریه کردم گفتم نکن این کارتو گفت نه واسم سخته با تو بودن 

بهم میگه عاشقت بودم دوستت داشتم چرا گوشیو دادی دس پسر خالت همه چیو خراب کردی من واسم سخته بدون تو گریه هم میکرد بهش گفتم اگه سختته چرا میخای خراب کنی میگه من خراب نمیکنم تو خرابش کردی با کارت تقصیر توعه تو مقصریی 

ازش معذرت خواهی کردم اصلا قبول نمیکنه

از یه طرف میگه دوستت دارم و عاشقتم و بدون تو میمیرم و گریه میکنه از یه طرف میگه طلاق بهترین راهه چون کنار نمیام با اشتباهت 

خودشم قبول داره دو دله 

من ک بهش خیانت نکردم ک داره این کارو میکنه فقط منه احمق گوشی دادم پسر خالم جواب بده ک ای کاش نمیدادم تو رو خدا بگید منو طلاقم میده 

یچیزی بگید آروم بشم استخاره هم گرفتم با قران خوب اومد یکم آروم شدم ولی صحبت که میکنم میگه جدا میشیم طلاق 

جدی جدی رفته اقدام کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا که درست بشه ولی یه نصیحت میکنم که بیشتر از این خودتو کوچیک نکن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

یه چیزی بگم اصرار و التماس کاملا بر عکس جواب میده  .و اینکه الان سر همچین چیزایی دنبال طلاقه ازدواجم که کنید بچه دارم ک بشید تا تقی به توقی بخوره میخواد جدا شه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

به نظر من اینقدر اصرار نکن این دفعه گفت بگو باشه بهت قول میدم خودش بیخیال میشه. خدا نکنه مردها بفهمن زنها دوسشون دارن..... بهت قول میدم اصلا جدی نیست اگه جدی بود تا الان کار به خانواده ها کشیده بود بعدشم الان توافقی هم بخوای طلاق بگیری راحت نیست چه برسه به یکطرفه. پس خودتو نیاز میخواد تنبیهت کنه از طرفی هم داره خودشو لوس میکنه من این روزا رو گذروندم

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله

اخلاقش بچگونست . اصلا پخته نیست . بمونه بعدها باهاش به مشکل برمیخوری. باهاش بودی بهتره برید پیش مشاور 

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل
یه چیزی بگم اصرار و التماس کاملا بر عکس جواب میده  .و اینکه الان سر همچین چیزایی دنبال طلاقه از ...

سلام چند وقته ندیدمت😘😘😘😘😍

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ