2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید ماجرای خواستگاری براتون تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1931 بازدید | 167 پست
وقتی پدرم دید اینها ۱۱۴ قبول نمیکنن گفت ۵۰ درصد کمش میکنم ۵۰ سکه باشه با وجود اینکه راضی نیستم فامیل ...

ببین خودت قبول داری ترسشون به خاطر اینه تو یه بار این جریان سکه و‌طلاقا گزروندی حق میدی بهشون یا نه 

اینا انگار مطمعنن تو صد درصد قراره بعد عروسی طلاق بگیری از پسرشون😬😬😬😬 

کاش تو یه جوری خودتا بهشون ثابت میکردی که زن زندگی و مشکل قبلیت مشکل بدی بوده و 

ازتباط اللانتون عاشقانس و تز ته قلب همودوس دارید 

مادرش انگار مطمعنه تو نهایت میایو میری میخاد سکه ها کم باشه ک پسرش نره زیر بار مهرسنگین 

برای شما و خانواده ات که الحمدلله شرایطتون خوبه زیاد نیست ولی بنظرم خانواده پسر از نظر اقتصادی از شم ...

عزیزم من اصلا سکه نمیخوام اصلا اعتقادی به مهریه ندارم از ۲۰ سالگی کار کردم و از نظر مالی مستقل بودم فقط حق طلاق برام مهمه ولی خانواده ام به ۱۴ سکه رضایت نمیدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خودت قبول داری ترسشون به خاطر اینه تو یه بار این جریان سکه و‌طلاقا گزروندی حق میدی بهشون یا نه& ...

من در طلاقم مهریه نگرفتم و بخشیدم حتی پدرم اینو وسط بحثها  گفت که ما اگه اهل سکه گرفتن بودیم از قبلی میگرفتیم . که فامیلشون گفت حتما نتونستید سکه بگیرید وگرنه می‌گرفتید.  

ببین خودت قبول داری ترسشون به خاطر اینه تو یه بار این جریان سکه و‌طلاقا گزروندی حق میدی بهشون یا نه& ...

والا خودش میگه خانواده ام راضی شدن و ... فامیلشون این حرفها رو میزد 

والا خودش میگه خانواده ام راضی شدن و ... فامیلشون این حرفها رو میزد 

خودش فکرمیکرده خانوادش راضی شدن!

ولی در عمل نشون دادن که نظرشون همونیه که گفتند!

و با پسرشون هم نظر نیستند

من در طلاقم مهریه نگرفتم و بخشیدم حتی پدرم اینو وسط بحثها  گفت که ما اگه اهل سکه گرفتن بودیم از ...

چه شرایط خواستگاری بدی ... دلم براتون گرفت.

بهتره یکم بهم فرصت بدین اگر ان شاء الله قسمت شد دوباره بیان خواستگاری بگو فقط و فقط پدر و مادرهای دو طرف و خواهر و برادرها باشن و هیچ فامیل دیگه ای نباشه.

اینطوری بهتره ...

یادمه برای داداشم همه چیز برای مهریه اوکی شده بود از طرف دو خانواده ، بعد روز بله برون رسمی یکهو دایی زن داداشم گفت چرا خونه نزدین ماکه یکهو تعجب وسکوت کردیم اما داداش زن داداشم یکهو گفت دایی مگه ما خونه داشتیم که اینا خونه داشته باشن و سریع گفت مبارک باشه و اشاره داد که انگشتر رو بیارید دست خواهرش کنیم.

تا خدا هست ... زندگی هست 😊
چه شرایط خواستگاری بدی ... دلم براتون گرفت. بهتره یکم بهم فرصت بدین اگر ان شاء الله قسمت شد دوباره ...

آره هممون این چند روز خیلی ناراحتیم . غم باد گرفتیم از این خواستگاری . چه برادر عاقلی دارند عروس شما .خوش به حالشون

آره هممون این چند روز خیلی ناراحتیم . غم باد گرفتیم از این خواستگاری . چه برادر عاقلی دارند عروس شما ...

غصه نخور عزیزه دلم. اگه قسمتت باشه میشه بسپر به بالا سریت . مطمعن باش اگه قسمتت باشه همه زبون ها بسته میشه.

تیکر اقدام جهت رسیدن به آرزوی دو نفره  
آره هممون این چند روز خیلی ناراحتیم . غم باد گرفتیم از این خواستگاری . چه برادر عاقلی دارند عروس شما ...

الهی ان شاء الله که خیره به فال نیک بگیر.

آره الحمدلله خیلی خانواده ی خوبین.

اما حالا این یکی داداشم براش رفتیم خواستگاری، خیلییی استرس براش دارم. 

آخه ما کلا دختر و پسر هر چی تصمیم بگیرن همون رو برای مهریه در نظر میگیریم. هم خودم اینطور بودم هم اون یکی داداشم ...

الان داداش دومم که براش خواستگاری رفتیم خودش و دخترخانم بابت مهریه به تفاهم رسیدند روز بله برون خانواده دختر زدند زیرش.

اینم بگم داداشم و دخترخانم از قبل باهم آشنا شده بودند و همه ی برنامه ریزی شون هم کرده بودند، حتی طلا و حلقه هم گرفتند، بعد که رفتیم بله برون خانواده دختر زدند زیرش. ما خیلی ناراحت شدیم، داداشم خیلیییی ناراحت شد.

تا خدا هست ... زندگی هست 😊
نه دوست عزیز... دور از جون اگر پسر فوت کنه دختر از خانواده پسر میتونه مهریه اش رو بگیره.

این حرفارو از کجا درمیارین؟ همچین قانونی وجود نداره عزیزم مهریه دینیه فقط به عهده ی زوج ولاغیر