2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید ماجرای خواستگاری براتون تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1931 بازدید | 167 پست
شرایطا رو گفتن ،  اما اینجا مساله تویی.میخوای باهاش زندگی کنی؟ دوسش داری ؟ شرایط کاری و اخلاقیش ...

من خودم شاغلم خونه و ماشینم خدا رو شکر دارم شرایط کاریش خیلی اوکی نیست ولی بدن نیست شغل آزاد داره . بله دوستش دارم ولی رفتارش در خواستگاری شوکه ام کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اون سکوت کرده بود واین ناراحتم کرده که چرا اصلا حرفی نزد 

میتونی باهاش صحبت کنی؟ باهاش صحبت کن و توضیح بخواه.شرایط اون رو شما نمیدونی 

تیکر اقدام جهت رسیدن به آرزوی دو نفره  
بیشتر فکر کن گلم ...  اون باید جلو جمع ازت حمایت میکرد  متاسفانه نتونست خودشو نشون بده

اون موقع میگیم استرس گرفته بوده

چون قبلا جواب رد گرفته

ولی الان وقت داره که خودشو نشون بده

حتی میتونه تنهایی پاشه بیاد بگه نظر شخص خودش درمورد حرفهای مطرح شده چیه

خیلی ناراحتم تقریبا ۳ سال هست در ارتباطی و صبر کردم شرایط مالی و کارش بهتر بشه و خانواده ها رضایت بد ...

دوست عزیزم امیدوارم از نظر من ناراحت نشی. قصدم راهنمایی شماست.

شما اشتباه کردی از اول گفتی حق طلاق میخوام، دید خانواده رو نسبت به خودت بد کردی. 

خیلی از خانواده ها وقتی میبینن دختر میگه حق طلاق، با خودشون میگن این دختر از الان به فکر طلاق و جدایی هست. بنظرم چند جلسه رفت و آمد خانوادگی میرفتین تا نسبت به هم شناخت پیدا کنید. اونوقت خانواده پسر میدین عروسشون بیشتر از اینها ارزش داره و بهترینها رو برات فراهم میکردند.

من خودم به داداشم گفتم ان شاء الله هروقت ازدواج کردی و دیدی زنت خوبه و با هم خوبین روزی یک سکه براش بخر و دنیا رو به نامش کن . اما تا شناختت کامل نشده قول الکی به دختر مردم نده.

تا خدا هست ... زندگی هست 😊
سری های قبل که میومد این شکلی بود؟!!! از قبل شناخت روش داری؟ 

سری های قبل تو پارک یا کافی شاپ با پدرم صحبت کرده بود البته در حضور خودم . نه اون دفعه های قبل خیلی خوب و راحت صحبت میکرد و همه سوالهای پدرم رو محترمانه و با آرامش جواب میداد . ولی پدرم بهش گفته بود زمانی به عنوان خواستگار در خونه پذیرای شما هستیم که با خانواده ات بیای ما پسر تنها رو به عنوان خواستگار قبول نداریم پدر و مادرش هر دو مریض هستن که این سری مادرش رو به زور آورده بود و فامیلشون رو

اون موقع میگیم استرس گرفته بوده چون قبلا جواب رد گرفته ولی الان وقت داره که خودشو نشون بده حتی می ...

این شرایط رو خودش میدونست از قبل 

مادرش چرا حالا مثل برج زهرمار تشریف آورد 😐

اسی واقعا 3 سال رو فدای ی عمر نکن 

و حتما با خودش و خانواده ات صحبت کن

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
نظر خودش چیه؟ اون خودش قراره زیر سند ازدواج امضا کنه نه دیگری😑

نه دوست عزیز... دور از جون اگر پسر فوت کنه دختر از خانواده پسر میتونه مهریه اش رو بگیره.

تا خدا هست ... زندگی هست 😊
سری های قبل تو پارک یا کافی شاپ با پدرم صحبت کرده بود البته در حضور خودم . نه اون دفعه های قبل خیلی ...

با این اوصاف من یک احتمال میدم

اینکه بهش گفتن به شرطی رضایت میدیم بیاییم خواستگاری که حرف نزنی و شروط ما مطرح بشه