2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید ماجرای خواستگاری براتون تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1931 بازدید | 167 پست
من در طلاقم مهریه نگرفتم و بخشیدم حتی پدرم اینو وسط بحثها  گفت که ما اگه اهل سکه گرفتن بودیم از ...

یعنی اینهمه حرف بارتون کردن و شما عذرشونو نخواستین؟!! اون پسرم کوچکترین حرفی نزده!! ببخشید ولی هرچی از دهنشون درومده گفتن دیگه به چی داری فکر میکنی شما عزیزم.. 

یعنی اینهمه حرف بارتون کردن و شما عذرشونو نخواستین؟!! اون پسرم کوچکترین حرفی نزده!! ببخشید ولی هرچی ...

ما همدیگه رو دوست داشتیم خانواده هر دومون هم مخالف بودن بعد از کلی صبر و تلاش رسیده بودیم به این مرحله . در نهایت به نتیجه نرسیدیم و رفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اینهمه حرف بارتون کردن و شما عذرشونو نخواستین؟!! اون پسرم کوچکترین حرفی نزده!! ببخشید ولی هرچی ...

به این فکر میکنم چرا خواستگارم هیچ حرفی نزد ؟ چرا غیر از سلام چیزی نگفت . خیلی رفتارش عجیب بود

این حرفارو از کجا درمیارین؟ همچین قانونی وجود نداره عزیزم مهریه دینیه فقط به عهده ی زوج ولاغیر 

من دو مورد شنیدم که بعد از مرگ همسر مهریه رو از خانواده همسر طلب کردن یه مورد همکارمون بود میگفت عموی شوهرم فوت کرده زن عموش طلب مهریه از خانواده شوهرش کرده و دادگاه هم ملزم کرده بود به پرداخت مهریه 

من دو مورد شنیدم که بعد از مرگ همسر مهریه رو از خانواده همسر طلب کردن یه مورد همکارمون بود میگفت عمو ...

عزیزم همچین چیزی تو قانون وجود نداره! اگر طلب کردن از مال متوفی بوده نه از خانوادش! 

یه سرچ ساده نهایت 5 دقیقه وقتتونو بگیره ک قانونش رو با توضیحات ساده بخونید.. 

عزیزم همچین چیزی تو قانون وجود نداره! اگر طلب کردن از مال متوفی بوده نه از خانوادش!  یه سرچ سا ...

بله از مال بوده مالی که از متوفی به خانواده اش ارث می رسیده با اجرا گذاشتن مهریه به همسرش رسیده

بله از مال بوده مالی که از متوفی به خانواده اش ارث می رسیده با اجرا گذاشتن مهریه به همسرش رسیده

اول باید مهریه خانوم رو بدن بعد ارث رو تقسیم کنن, اینکارو نکردن برای همین شکایت کردن و دادگاه الزام ب پرداخت طلب خانوم از مال همسر متوفیش کرده 

اینجوری نبوده ک مال خانواده ی زوج رو ازشون بگیرن بدن به زوجه! مال خودش بوده ک بهش ندادن و به اصطلاح بالا کشیده بودن..  

ان شالله هر چیدخیر و صلاحت هست برات رقم بخوره منم ۳۶ مجرد 

ممنونم انشاالله برای شما هم همینطور باشه . من اصلا ازمجردی ناراحت نیستم یه زندگی متاهلی  خیلی بد رو تجربه کردم وقتی بعد از طلاق دوباره مجرد شدم واقعا لذت میبردم از تنهایی . این دفعه هم که به ازدواج فکر کردم با پافشاری و اصرار زیاد این آقا بود ‌‌....

ممنونم انشاالله برای شما هم همینطور باشه . من اصلا ازمجردی ناراحت نیستم یه زندگی متاهلی  خیلی ب ...

اسی ما ایرانیا به خانواده وابسته ایم حتما مادرش راضی باشه وگرنه بازم اعصاب خورد کنی داری 

اسی ما ایرانیا به خانواده وابسته ایم حتما مادرش راضی باشه وگرنه بازم اعصاب خورد کنی داری 

بله حق با شماست مادرش سکته کرده از انجام کارهای خودش ناتوان شده به زور راه می‌رفت