2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید ماجرای خواستگاری براتون تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1931 بازدید | 167 پست
اینم حرفیه بهش فکر نکرده بودم🤔 پس مابقی پسرا که خودشون مهریه تعیین میکنند چی؟ 

اوناهم همینطوره ... خانواده پسر زیر دین میمونن تا دختر مهریه رو نبخشه.

تا خدا هست ... زندگی هست 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگا همه این حرفا و پافشاریا برا مهریه کم و این داستانا کع مادرش داره در میاره مال گذشته تو نگا ببین چقد از این اقا شناخت داری میدونی ادم مستقلیه یا پی حرف مادرشه  اگه دوسش داری ازش اطمینان داری که مرد زندگیه و فردا روز پاچه خواری مادرش نمیکنه هی سن و گزشته تو را بزنه تو سرت اون خواستکاریو فراموش کن و به ایندت فکز کن و زنگیتو باهاش بساز اما اگه واقعتا شک داری کع مرد زندگیه و شاید باهاش نسازی و اطمینان نداری مردیه که بتونه در اینده چیزی به روت نیاره و نتونه بچه ننه بازی در نیاره به این فکر کن که تمومش کنیو‌یه گذشته تلخ دیگه برا خودت نسازی 

همچیز بر میگرده به شناخت تو تو این سه سال از این مرد 

من بهش گفته بودم مهریه نمیخوام بعد از عقد بهت میبخشم چون واقعا نیازی ندارم و نمیخکاستم داشتن حق طلاق ...

حق داری... بالاخره پسره باید میتونست خانواده اش رو راضی کنه. 

بنظرم بهتره هم شما هم آقا پسر دوباره با هم صحبت کنید و یک حد وسط رو تعیین کنید و به خانواده ها بگید و اونا رو راضی کنید. البته همه ی اینا مشروط به اینکه این آقا جرات و جسارتش رو داشته باشه.

عزیزم نگا همه این حرفا و پافشاریا برا مهریه کم و این داستانا کع مادرش داره در میاره مال گذشته تو نگا ...

نه خوشبختانه بچه ننه نیست ولی سکوتش اون شب خواستگاری شوکه ام کرده هنوز حالم جا نیومده . خیلی آدم سر و زبون داریه . ممنونم از پیام دلسوزانه شما

ممنونم از پیامت

راستش منم تو شرایط مشابهی با تو بودم قبلا

خودمون دونفر درمورد شروط عقد حرفی نزدیم

وقتی خانواده ها نشستن صحبت کنند

هرکدوم روی نظر خودش پافشاری میکرد

مادونفر هم اون وسط هرکدوم طرف خانواده خودمون گرفتیم!

بجای اینکه بهمدیگه فرصت حرف زدن بدیم

بجای اینکه خودمون حد وسط رو بگیریم و سعی کنیم این وصلت سر بگیره؛ چون به همدیگه علاقه داشتیم...

مطمئن باش هر مشکلی یک راه حلی داره؛ شک نکن

فقط باید یکم شما کوتاه بیایید، تا اوناهم یکم کوتاه بیان

مثلا الان پنجاه تا سکه هم میزنن لاقل پنجاه تاش بکنن 

وقتی پدرم دید اینها ۱۱۴ قبول نمیکنن گفت ۵۰ درصد کمش میکنم ۵۰ سکه باشه با وجود اینکه راضی نیستم فامیلشون گفت یا ۱۴ تا یا میریم.  پدر من تو بله برون دخترهای فامیل زیر ۳۰۰ سکه نمیذاشت بزنن خیلی اینجا کوتاه اومد

❤ راستش منم تو شرایط مشابهی با تو بودم قبلا خودمون دونفر درمورد شروط عقد حرفی نزدیم وقتی خانواده ...

ممنونم از محبتت . فکر میکنم یه زمانی لازم دارم که روحیه به دست بیارم بتونم در مورد باهاش صحبت کنم

وقتی پدرم دید اینها ۱۱۴ قبول نمیکنن گفت ۵۰ درصد کمش میکنم ۵۰ سکه باشه با وجود اینکه راضی نیستم فامیل ...

همین حرفو بشین به آقا بگو

حتما بشینید باهم صحبت کنید

و بعدش فرصت بدید تا هرکدومتون بره خانوادشو راضی کنه...

از همه ی اینها گذشته، اگر قبل عقد برید پیش یک مشاور باتجربه با اونم مشورت کنید عالی میشه👌🏻

به نظرتون مهریه ۱۱۴ سکه خیلی غیر معقوله؟ برای دختر شاغلی که خودش خونه و ماشین داره 

برای شما و خانواده ات که الحمدلله شرایطتون خوبه زیاد نیست ولی بنظرم خانواده پسر از نظر اقتصادی از شما پایین ترن و در شرایط کنونی که قیمت سکه 12 میلیونه، واقعا زیاده.

بنظرم 14 سکه اش کن. به پسر بگو بخاطر تو 14 سکه که نشون بدم طبق صحبتهای قبلمون من چقدر دوستت دارم و مهریه برام مهم نیست.

بهش بگو حق طلاق رو میگیرم و مهریه رو کم میگیرم.

یکی شما یکی هم اونا.