2777
2789

دخترم ۳فروردین میشه یکسال شوهرم میگه براش تولد میگیرم خودمم خیلی دوس دارم براش بگیرم چونکه اولین تولدشه و به یاد موندنیه اما مامانم و بقیه میگن کوچیکه نمیفهمه و نمیتونه شمع پوف کنه و اذیتت میکنه بذار دوسه سالگی براش بگیر حالا نمی‌دونم چیکا کنم شما گرفتید برای بچه هاتون ؟ چجوری بود ؟  میدونم هنوز مونده تا یکماه دیه اما میخام به فکرباشم از الان نگید که کرونا چونکه کسی رو نمیگم خونواده ها هسن فقط.. راهنمایی کنید 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نگرفتم چون واقعا فک نکنم به بچه یک ساله پیش من و بابا و آدم بزرگا خوش بگذره اونم بچه ای که هیچی از تولد و ..نمیدونه من نظرم اینه که روز تولد باید به صاحب تولد خوش بگذره 

با باباش رفتیم بیرون دنت و ...خریدیم براش تا وقتیم که خودش تولد نخواد نمیگیرم

حق با اونا هست بچه ها متوجه نیستن . دختر بزرگ من که خوابش میومد کلا ترسید 😐 منم هر سال فقط با مدر مادرامون برگزار میکنم ولی دخترم شش سالش که شد خودش خواست دوستاشو بگیم و چند تا بچه از فامیل دعوت کردیم شلوغ تر شد . کلاس اول هم خودش دوستشو دعوت کرده بود سر خود  😁😁 . میخوام بگم بذارید بزرگتر بشه خودش بیفته توی ذوقش براش خوشمزه تره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه نگرفتم چون واقعا فک نکنم به بچه یک ساله پیش من و بابا و آدم بزرگا خوش بگذره اونم بچه ای که هیچی ا ...

خو میدونم اما یادگاری. میمونه دیه باز بزرگتر شد برای خودش میگیریم که بفهمه 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
خو میدونم اما یادگاری. میمونه دیه باز بزرگتر شد برای خودش میگیریم که بفهمه 

خب این نظر من بود 

البته اگه کرونا نبود من حتما بچه های فامیل دعوت میکردم یه بامزی لندی چیزی که دخترم بهش خوش بگذره 

اصلا دوس ندارم روز تولد هی به بچه بگی اینطوری واستا این کارو کن اونطوری کن تا عکس بگیره و...