دخترم ۳فروردین میشه یکسال شوهرم میگه براش تولد میگیرم خودمم خیلی دوس دارم براش بگیرم چونکه اولین تولدشه و به یاد موندنیه اما مامانم و بقیه میگن کوچیکه نمیفهمه و نمیتونه شمع پوف کنه و اذیتت میکنه بذار دوسه سالگی براش بگیر حالا نمیدونم چیکا کنم شما گرفتید برای بچه هاتون ؟ چجوری بود ؟ میدونم هنوز مونده تا یکماه دیه اما میخام به فکرباشم از الان نگید که کرونا چونکه کسی رو نمیگم خونواده ها هسن فقط.. راهنمایی کنید
همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...
من ۱۷ تولد گرفتم همین ماه.ی کیک برا خانواده خودم گرفتم تزیین کردم جشن گرفتم ی کیکم برا سمت همسرم.خودم شمع فوت کردم ولی باهم کیک بریدیم.باحال بود ولی رو فرم نبود خواب داشت.اتلیه هم بردم یسره گریه کرد هیچی عکس نگرفتم اوردمش خونه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!