2777
2789
عنوان

کیا برای بچه هاشون تولد یکسالگی گرفتن ؟ من نمی‌دونم بگیرم یا ن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2030 بازدید | 23 پست

من ۱۷ تولد گرفتم همین ماه.ی کیک برا خانواده خودم گرفتم تزیین کردم جشن گرفتم ی کیکم برا سمت همسرم.خودم شمع فوت کردم ولی باهم کیک بریدیم.باحال بود ولی رو فرم نبود خواب داشت.اتلیه هم بردم یسره گریه کرد هیچی عکس نگرفتم اوردمش خونه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۷ تولد گرفتم همین ماه.ی کیک برا خانواده خودم گرفتم تزیین کردم جشن گرفتم ی کیکم برا سمت همسرم.خود ...

آها شمعم خودت پوف کردی ؟؟ همینش بده دیه چونکه میگن نمی‌فهمه اذیت میکنه

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
اره ولی کلی فیلم گرفتم خوب بود.اگه بخوای یجا باهم بگیری خطرناکه برا کرونا میگم.جدا جدا بگیر.

نمیشه خواهر خودشونو میکشن که چرا با خونواده خودش گرفته اووووه

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

بگیر یادگاری میمونه عکساش

اما اگر میخایی بچت بفهمه که تولدشه

اصلا هییییییچی متوحه نمیشه

بچه ی داداشم تولد یسالگیش همش خاب بود

کل خرح و مخارج الکی شد

ولی عکساش هست

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
بگیر یادگاری میمونه عکساش اما اگر میخایی بچت بفهمه که تولدشه اصلا هییییییچی متوحه نمیشه بچه ی داد ...

میگم برای یادگاریشو چونکه اولین تولدشه بگیرم بعد سال دیه بزرگتر شد بزرگ بگیرم خودشم بفهمه